Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen'den Koronavirüs Değerlendirmesi Dikkat Çekti!

İlgili Postlar

Fahriye Evcen’den Koronavirüs Değerlendirmesi Dikkat Çekti!

Şu sıralar televizyona ara verip, oğlu Karan’la yakından ilgilenen güzel oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya sayfasının hikaye bölümünden yaptığı Korona virüs değerlendirmesiyle takipçilerinin dikkatini çekmeyi başardı. Detaylar Haberimizde..

Babasının Kaybından Sonra Paylaşım Yapan Fahriye Evcen Tepki Çekti!..

Fahriye Evcen’den Koronavirüs Değerlendirmesi Dikkat Çekti!

Kendisi gibi meslektaşı yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile iki yıl önce dünya evine giren Fahriye Evcen, geçtiğimiz yıl ise ilk oğlu Karan’ı kucağına almıştı. Doğumdan sonra sinema ve dizilere ara verip oğlu Karan ile yakından ilgilenmek isteyen Fahriye Evcen, paylaşımlarına hız kazandırdı.

Fahriye Evcen kimdir?

fahriye evcen ile ilgili görsel sonucu

Şubat ayında babasını kayb ettikten sonra sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanamayan güzel oyuncu, artık takipçilerii paylaşımlarıyla sevindirmeye başladı bile..

Başarılı oyuncu son olarak Türkiye’yi de kasıp kavuran Korona virüsle alakalı bir paylaşım yaptı..

Burak Özçivit kimdir?

Fahriye Evcen, Korona virüsüyle ilgili anlatmak istediklerini şu sözlerle aktardı;

Dinlenmeye İhtiyacım Var

“Evren yani aslolan evimiz veya başka bir güç insanlığa bir şeyler anlatmaya çalışıyor, bizi evlerimize hapsederek… ‘yoruldum dinlenmeye ihtiyacım var’ diyor.”

fahriye evcen ile ilgili görsel sonucu

Fahriye Evcen; “Yavaşlayalım…Özümüze Dönelim”

“Bence yavaşlayalım, özümüze dönelim, insan olmaya dair bazı değerleri hatırlayalım, iyilikleri görelim ve çoğaltalım, iyi insan olmaya çabalayalım var olana saldırmak yerine; elimizde olanla yetinmeyi öğrenelim yada kendimiz var edelim.”

Fahriye Evcen; “Mutlaka Evde Kalalım”

“Şu dönemi de sadece yaşayalım ne yaşadığımızı gösterme çabamız olmadan vereceği tüm zorluklarla yaşayalım ve görelim lütfen görelim. Biraz yavaşlayalım bence ve bu süreçte mutlaka evde kalalım.”

fahriye evcen ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler