Ana SayfaÜnlülerBabasının Kaybından Sonra Paylaşım Yapan Fahriye Evcen Tepki Çekti!..

İlgili Postlar

Babasının Kaybından Sonra Paylaşım Yapan Fahriye Evcen Tepki Çekti!..

Babası Ramazan Evcen’i geçtiğimiz şubat ayı kaybeden ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından yepyeni bir paylaşım yaptı.  Güzel Oyuncu’nun bu paylaşımına pek çok  olumsuz eleştiri yapıldı. Detaylar Haberimizde..

Babasını Kaybeden Fahriye Evcen’den Yeni Paylaşım Geldi..

Fahriye Evcen Paylaşımı İle Takipçilerini Kızdırdı!..

13 Şubat’da babası Ramazan Evcen’i kaybeden oyuncu Fahriye Evcen, aldığı acı haberle yıkılmış, 12 Şubat’ta kanser tedavisi olan babası Ramazan Evcen, yaşamını yitirmişti.

Yaklaşık İki yıldır  hastalığına yakalanan ve son zamanlarda kanser tedavisine hastanede devam edilen Ramazan Evcen’in ölümü güzel oyuncuyu yıkmıştı. Fahriye Evcen ise yeni yeni kendine gelmeye başladıı derken Sosyal medya hesabından o günden bu yana ikinci paylaşımını yaparak yeni fotoğraflarını yükledi.

Fahriye Evcen kimdir?

fahriye-evcan-babasi-vefat-etti

Mavı kalp ve ev emojisi ile sosyal medya hesabına yepyeni pozlarını yükleyen güzel oyuncu’yu pek çok takipçisi beğeni yağmuruna tutarken bazı takipçileri ise üzücü yorumlar yaptılar.

Babası Ramazan Evcen’i yeni kaybettiğini ifade ederek olumsuz eleştiri yapan sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncunun  gülerek poz vermesine takıldılar. Oyuncu Fahriye Evcen’e “Babanızın vefatından sonra hızlı toparlandınız” gibi benzer yorum yapanlar da oldu.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Gelen Haberlere Üzülüyor Mu?

Fahriye Evcen ile ilgili görsel sonucu

Fahriye Evcen’in Akrabası: “Ailen Ne Halde Düşünemiyorum”

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen’in bir akrabası u paylaşıma, ”Ramazan amcam artık aramızda olmadığına inanamıyorum.. İnanmak istemiyorum doğrusu.. Ailen ne halde düşünemiyorum onlara Allah sabır versin inşallah. Ayşen ablanın da dediği gibi “Koca Çınar” mekanın cennet olsu. Başımız sağ olsun” paylaşımında bulundu.

Burak Özçivit Kimdir?

Fahriye Evcen’in Akrabası Yorumunu Silmek Zorunda Kaldı!..

Oyuncu Fahriye Evcen’in ve eşi Burak Özçivit’in hayranları ünlü ikiliyi yorum yağmuruna tutunca, bu sefer Fahriye Evcen’in akrabası paylaşımını silmek zorunda kaldı.

İşte Fahriye Evcen’in Tepki Çeken Paylaşımları;

 

Fahriye Evcen Paylaşımı İle Takipçilerini Kızdırdı!.. ile ilgili görsel sonucu

 

 

Fahriye Evcen ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler