Ana SayfaDedikoduEnder Saraç Koronavirüse Yakalandığı İddialarına Açıklama

İlgili Postlar

Ender Saraç Koronavirüse Yakalandığı İddialarına Açıklama

Ünlü diyetisyen Ender Saraç, coronavirüs şüphesiyle karantinaya altına alındığı iddia ediliyor. Saraç’ın eşi Benan Saraç, Kanal D’de yayınlanan sunuculuğunu  “Neler Olur Hayatta?” programına telefonla bağlandı. Benan Saraç’tan Ender Saraç Koronavirüse yakalandığı iddialarına açıklama geldi. İşte Banan Saraç’ın merakla beklenen o açıklamaları;

Sevenleri Panikledi

Corona virüsü salgınıyla ilgili en çok bilgilendirme yapan ve insanlara bu hastalıktan korunma konusunda tavsiyeler vererek içini rahatlatan ünlü diyetisyen Ender Saraç hakkında çok can sıkıcı bir iddia ortaya atıldı. Bugün gündeme gelen iddilara göre Ender Saraç corona virüsü nedeniyle karantinaya alındı.

Test Sonucu Ne Çıktı?

Ender Saraç hakkında ortaya atılan iddialar tüm sevenlerini çok endişelendirdi. Ünlü diyetisyene sosyal medyadan geçmiş olsun mesajları yağdı. Konu hakkında sessizliğini koruyan Saraç’ın sağlık durumunun ne olduğu hakkında resmi bir açıklama yapılmaması da Saraç’ın bazı sevenlerini çok kızdırdı.

Ender Saraç Koronavirüse Yakalandığı İddialarına Açıklama

Benan Saraç, üst solunum yolu hastalığı yaşaması nedeniyle hastaneye başvuran Ender Saraç’ın karantinada test sonucunu beklediğini açıkladı. “Neler Oluyor Hayatta” programına telefonla bağlanan Benan Sanaç “iliyorsunuz ki, şuanda test sonucu pozitif çıkan hiçbir vakanın şehri bile açıklanmıyor. İnsanlar panik yaşamasınlar diye… ve hasta mahremiyeti denilen bir şey var. Hukuki olarak bunun takipçisi olacağız. Bu konuda hastane çalışanlarının duyarlı olması gerekirdi. Hem işlerine olan saygıdan hem de hukuki olarak…Maalesef sadece bu konuda çok üzüldüm. Süreci her türlü detayı ile takip ediyoruz. Stres yapmayın. sonuç negatif de çıkabilir ama pozitife de hazırız. Yılların doktoru, tecrübe birikimi var.” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler