Ana SayfaÜnlülerEvde Olan Eda Taşpınar, Siyah Mayosuyla Ev Hayatını Paylaştı..

İlgili Postlar

Evde Olan Eda Taşpınar, Siyah Mayosuyla Ev Hayatını Paylaştı..

Dünyadaki Koronavirüs salgını sebebiyle pek çok  insan gibi evinde oturma kararına uyan moda ikonu Eda Taşpınar, bugün sosyal medya hesabından Ev hayatı mesajıyla  siyah cesur mayosu üzerinde yatak üzerinden havaya zıpladığı pozunu paylaştı. Detaylar Haberimizde..

Eda Taşpınar Bu Defa Yediği Çekirgenin Tadını Tarif Etti..

Evde Olan Eda Taşpınar, Siyah Mayosuyla Ev Hayatını Paylaştı..

Avrupa’dan sonra Türkiye’ye de gelen koronavirüs salgınına karşı bir bir önlem almaya başlayan ünlü isimlere Evde kal etiketiyle birlikte sosyal medya hesaplarından ev hallerini paylaşmaya başladılar.İkon Eda Taşpınar’ın evinde yaptığı paylaşımı ise görenleri yine şaşkına çevirmeyi başarmışa benziyor.

Eda Taşpınar Kimdir?

Eda Taşpınar Bu Defa Yediği Çekirgenin Tadını Tarif Etti..

Siyah Mayolu Pozu İle Ev Hayatı Çok Beğenildi!..

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ünlülerin başını çeken ve yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminde olay olan moda ikonu Eda Taşpınar, korona virüsünün doğduğu zamanlarda çekirge yiyerek tepkileri üzerine çekmişti.

Yine Eda Taşpınar’da ilginç bir paylaşım daha geldi. Çin, Vuhan’da doğup tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Türkiye’de de görülmesiyle birlikte pek çok ünlü isim sosyal medya sayfalarından ev hallerini paylaşmaya devam ediyor.

eda taşpınar ile ilgili görsel sonucu

Her zaman yayınladığı cesur pozlarıyla bilinen Eda Taşpınar ise yine herkesden farkını ortaya koyarak evinde siyah mayosuyla yatağı üzerinden havaya zıpladığı o an çekildiği pozunu takipçileri için paylaştı. Eda Taşpınar’ın Ev hayatı mesajıyla paylaştığı bu poz kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

İşte Eda Taşpınar’ın Ev Hayatı Paylaşımı;

Daha Öncede Bir Tabak Kızarmış Çekirge Yemişti!..

Dünyayı gezen ve her daim yeme zevkiyle bol bol gündemde olan moda ikonu, koronavirüsün dünyayı etkisi altına almaya başladığı sıralarda Meksika’nın Tulum tatil beldesine giderek bir tabak dolusu çekirge yiyerek herkesi şaşkına çevirmişti.

Meksika restoranında bir tabak kızarmış çekirge sipariş ettiği o anlarısosyal medya hesabından yayınladığı için tepki alan Eda Taşpınar, konu hakkında tekrar konuşarak “Yine olsa yerdim. Çünkü inanılmaz lezzetliydi. Tadı portakallı gofret gibi. Değişik yiyecekleri tatmayı seviyorum” demişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler