Ana SayfaÜnlülerEleme Potasına Giren Tayfun Konseyi Ağlattı!

İlgili Postlar

Eleme Potasına Giren Tayfun Konseyi Ağlattı!

2020 senesine oldukça iddialı başlayan yarışma programı Survivor izleyicisini ekran başına kitlemeye devam ediyor. Mücadeleci bir yarışın yanı sıra zaman zaman duygusal anlarında ekrana geldiği yarışmada konseyi ve izleyicileri göz yaşatan boğan bu kez Tayfun oldu. Eleme potasına giren Tayfun konseyi ağlattı.

Gönüllerin Kendini Bırakması Elemeyle Sonuçlanacak!

Rekabetin bu sezon dorukta olduğu Survivor yarışmasında birkaç haftadır güç “Gönüllüler” takımındaydı. Dokunmazlık oyunlarını alarak hiçbir takım arkadaşını adadan göndermek zorunda kalmayan “Gönüllüler” takımı son hafta da büyük bir düşüş yaşadı. Adada artık hem açlığın artması, hem de tartışmaların daha sık yaşanması yarışmacılarda ki gerginliği arttırdı ve son eleme yarışında yarışan isimlerin düşük performansı Acun Ilıcalı’nında gözünden kaçmadı. Ilıcalı Survivor tarihinde ilk kez oyundaki tutumlarından dolayı birkaç yarışmacıyı eleştirdi. Evrim Keklik, şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan ve Ceyhun Uzun, eleme potasına girdi.

Adaya Veda Etti…

Geçtiğimiz akşamki yarışmada Acun Ilıcalı, üç isim arasından en az SMS’i alanın Tayfun Erdoğan olduğunu bu nedenle de adaya veda eden ismin Tayfun açıkladı. Adaya veda eden Tayfun için Acun Ilıcalı “Çok efendi, çok iyi niyetli ve çok temiz kalpli bir kardeşimizsin. Babamı çok genç yaşta kaybettim. Onun yokluğunu hayatım boyunca çok hissettim. Senin de bu konudaki özlemini biliyorum. Belki de vesile oluruz.Bu genç arkadaşımız fazlasıyla sevilmeyi hak ediyor. İnşallah bizim de bir etkimiz olur ve o hasret olduğun baba ilişkisine kavuşabilirsin. Bu konuda kalbim seninle olacak. Seni tanıdığım için çok mutluyum. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.” dedi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Eleme Potasına Giren Tayfun Konseyi Ağlattı!

Adaya duygu dolu bir veda eden Tayfun ise “Beni böyle bir yarışmaya aldığınız için çok teşekkür ederim. Yıllardır izlediğim, hayranlık duyduğum bir programın içinde oldum. Aktif ya da profesyonel bir sporcu değilim. Rakip takımdaki sporcular ile yarışmak, başa baş gelmek bana onur verdi” açıklamasını yaptı. Bu takımda çok güzel arkadaşlıklar edindim. Beraber ıslandık, beraber aç kaldık, ödüllere beraber koştuk. Burada düşünmek için çok fırsatım oldu. İnşallah çok güzel örnek olabilmişimdir. Umarım takım arkadaşlarım da beni çok güzel anabilirler. Gönüllüler takımının hepsine başarılar diliyorum.” sözleriyle hem konseyi, hem de ekran başındaki izleyicileri göz yaşlarına boğdu.

Tayfun Erdoğan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler