Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya Sorulardan Kaçıyor!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Sorulardan Kaçıyor!

Son iki aydır Cem Yılmaz’la yaşadığı ilişki nedeniyle sık sık özel hayatıyla gündeme gelen Serenay Sarıkaya magazin dünyasının en gözde isimlerinden oldu. Çıkış yaptığı yıllardan beri bu kadar objektiflere yakalanmayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya sorulardan kaçıyor.

Çağatay Ulusoy Serenay’la Çalışmayı İstemedi!

Kulislerde dolaşan dedikodulara göre yeni bir proje için yapımcılarla görüşen Çağatay Ulusoy’a rol arkadaşı olarak eski sevgilisi Serenay Sarıkaya önerildiği ancak Çağatay Ulusoy Sarıkaya’nın son dönemlerde özel hayatıyla çok fazla gündemde olduğunu ve bu durumun kendisine de projeye de zarar vereceğini belirterek teklifi net bir şekilde reddettiği söylenmişti. Bu iddialardan birkaç gün sonra görüntülenen Ulusoy ise böyle bir proje olmadığını bunun bir dedikodu olduğunu dile getirdi.

Şan Hocasından Serenay Sarıkaya’ya Şaşırtan Ses Yorumu!..

Cem Yılmaz Ümran Seyhan’la Tanıştı

Bir süredir birlikte olan çift ciddiyette ilk adımı atmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Geçtiğimiz gün Cem Yılmaz’ı ziyaret etmek için Serenay Sarıkaya Etiler’deki evine gitti. Ünlü oyuncuyu almaya ise annesi geldi. Ümran Seyhan’ın gelmesi üzerine aşağıya Serenay Sarıkaya’yla birlikte inen Cem Yılmaz aracı kapıda bekledi ve Ümran Seyhan’la da tokalaştı.

Cem Yılmaz Kimdir?

Serenay Sarıkaya Sorulardan Kaçıyor!

Geçtiğimiz gün Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya‘nın annesi Ümran Seyhan’la tanışırken kameralara yakalanması ikilinin ilişiklerinde ciddi kararlar almak üzere olduğuna yönelik iddiaların güçlenmesine neden oldu. Zaten bir süredir birlikte olan çift evlilik sorularını dalga geçmeden cevaplamaları umuduyla sürekli soru yağmuruna tutuluyor. Dün Bebek’te objektiflere yakalanan Serenay Sarıkaya annesinin Cem Yılmaz’la tanışması konusunda köşeye sıkıştırıldı. Muhabirlere gülümseyerek hızlı hızlı aracına yürüyen ünlü oyuncu “Arkadaşlar bunları sonra konuşalım, teşekkür ederim” yanıtını vererek sorulan sorular karşısında oradan hızlıca uzaklaştı.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler