Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses'e Büyük Şok! Milyonlarca Lira Nasıl Dolandırıldı!..

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’e Büyük Şok! Milyonlarca Lira Nasıl Dolandırıldı!..

Türkiye’nin nadide seslerinden olan Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, aynı zamanda ticaret ile uğraşan ünlülerimizden bir tanesi. Tatlıses Gıda şirketinin sahibi olan ünlü şarkıcı, iki kadın çalışanı çabasıyla milyonlarca lira dolandırıldı. İbrahim Tatlıses’in bu durumdan nasıl haberi oldu? Tüm dehşet dolu ayrıtılar Haberimizde..

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses ile Yeniden Birliktelik Sorusuna Bakın Ne Dedi..

İbrahim Tatlıses’e Büyük Şok! Milyonlarca Lira Nasıl Dolandırıldı!..

Tatlıses Gıda adlı şirketin sahibi olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in  Fulya T., ve Özlem P.isimli çalışanları Tatlıses Grup Şirketleri’ne bağlı muhasebe görevlisi olarak çalışıyorlardı. Geçtiğimiz haftalarda firmadan bağımsız bir denetim şirketi, Tatlıses Grup için Şirket Denetleme Raporu düzenledi.

İbrahim Tatlıses kimdir?

Denetim şirketinin hazırladığı  bu Rapora göre, Fulya T. ve Özlem P.’nin Tatlıses Grup Şirket kaynaklarını suistimal ettiği ve maddi menfaat elde etmek için görevi ile yetkilerini kötüye kullandığı tespit edildi. Bu İki kadın çalışanın milyonluk vurgununun ortaya dökülmesi sonucunda şarkıcı İbrahim Tatlıses’in savcılığa şikayeti sonrasında soruşturma başlatıldı.

İbrahim Tatlıses ile ilgili görsel sonucu

Çalışan Eşini İşçi Gösterip 45 Bin Lira Zarar Ettirdi!

Günaydın haberlerinden Dilek Yaman’ın yaptığı özel habere göre; Denetleme şirketinin düzenlediği bu raporda çalışan Özlem P.’nin yabancı üçüncü şahıslara ödeme yapılmış gibi Muhasebeden para çıkışı yapıp, ödeme sonrası faturalarla kendi hesabına ortama milyon 192 bin lira geçirdiği kesinleşirken, çalışanın eşi Ayhan P.’yi 13 ay süresince Tatlıses Gıda da  çalışmış gibi gösteip, SSK işlemleriyle beraber şirketi 45 bin lira civarında maddi zarara uğrattığı öğrenildi.

Kiralık Araba Ve Bebek Bakıcılarını Bile Çalışan Gösterilmiş!..

Ayrıca çalışan Özlem P.’nin Tatlıses Gıda şirketi üzerinden kendisine özel kiralık araç tahsis ettirdiği ve arabaya firma hesabından 28 bin lira ödeme emri verdiği de ortaya döküldü. Aynı raporda diğer çalışan Fulya T.’nin ise başka yabancı kişilere ödeme yapmış gibi gösterip kestiği faturalarla şahsi hesabına 20 bin dolar geçirdiği anlaşılırken, eşi Şahin Burak T.’yi 9 ay boyunca şirkette çalışmış gibi giriş yapıp 30 bin lira civarında firmayı maddii zarara sürüklediği ortaya çıkmıştır.

İbrahim Tatlıses ile ilgili görsel sonucu

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ünlü şarkıcı bu rapor üzerine avukatı Hayati Şahin tarafından savcılığa suç duyurusunda bulundu. İbrahim Tatlıses’in avukatı Hayati Şahin, Tatlıses Gıda’da çalışan Özlem P. ve Fulya T.’nin resmi belgede sahtecilik suçu işlediğini veişlerini kötüye kullandıklarını ve şirketi dolandırdıkları iddia edildi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler