Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı TikTok'daki İç Çamaşırlı Dansı Videosu Yüzünden Hesabını Kapattı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı TikTok’daki İç Çamaşırlı Dansı Videosu Yüzünden Hesabını Kapattı!

İtalya’dan gelen sevgilisi Guido Senia ile birlikte evde karantinada olan internet fenomeni Şeyma Subaşı, TikTok adlı uygulama için altında sadece iç çamaşırının olduğu bir kıyafetiyle video çekip paylaştı. Dans ederken çektiği bu video paylaşımı çok kısa bir sürede gündem olan Şeyma Subaşı, TikTok hesabını komple kapattı. Ünlü fenomenin bu kararı neden aldı? Detaylar Haberimizde..

Şeyma Subaşı’nın Olay Karantina Temizliği..

Şeyma Subaşı TikTok’daki İç Çamaşırlı Dansı Videosu Yüzünden Hesabını Kapattı!

Fenomen Şeyma Subaşı, 6 aydır aşk yaşadığı İtalyan asıllı DJ Guido Senia ile koronavirüs salgını sebebiyle evinden dışarı çıkamıyor. Günün tüm vaktinin sosyal medyada üzerinde geçiren Şeyma Subaşı, şu sıralar TikTok adlı uygulamaya merak sardı. Uygulamada dans ettiği bir videosu paylaşan ünlü feomen, uygunsuz bir kıyafet tercihi yaptığı dolayısla birden bire tepkilerin odağı haline geliverdi.

şeyma subaşı ile ilgili görsel sonucu

İç Çamaşırıyla Dans Videosu Çekti Tepki Aldı!..

TikTok isimli video uygulamasında kendisine bir hesap açan Şeyma Subaşı, “Biliyorum biliyorum, Şeyma Subaşı Tiktok’u kaldırılamaz. Zamanım da olmayacak zaten inşallah. Sadece evde Şeyma halleri işte” diyerek iç çamaşırıyla video çekerek hem TikTok’da hem de instagram sayfalarından paylaşımını yaptı. Her dair cesur paylaşımlara imza atan  Şeyma Subaşı’nın altında sadece iç çamaşırı olduğunu fark eden takipçileri adeta çileden çıktı.

Videoya gelen tepkilere duyarsız kalmayan Şeyma Subaşı, hemen videosunu kaldırdı ve TikTok hesabını sonlandırdı.

Şeyma Subaşı Yatağından Paylaşım Yaptı..

İşte Şeyma Subaşı’nın İç Çamaşırıyla Çektiği Görüntüsü;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler