Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün: Kaşlarımı Bir Süredir Almıyorum!

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün: Kaşlarımı Bir Süredir Almıyorum!

Karantina nedeniyle evlerine kapanan ünlü isimler son dönemlerde sosyal medyayı daha sık kullanıyor. Geçtiğimiz gün YouTube kanalından canlı yayın açarak gelen soruları yanıtlayan Tuba Büyüküstün “Kaşlarımı bir süredir almıyorum” yanıtıyla gündeme damgasını vurdu. İşte ünlü oyuncuya sorulan sorular ve Tuba Büyüküstün’ün veridği yanıtlar;

“Aşçılık Konusunda Kendime Güveniyorum”

Hem Türkiye’de, hem de yurt dışında sevilen ünlü oyuncunun canlı yayını binlerce hayranı izledi. İzleyenler arasında yayını yurt dışından katılan sevenleri de vardı. En merak edilen sorulardan birisi de Tuba Büyüküstün’ün aşçılık yeneteğiydi. Aşçılığının nasıl olduğu sorusu karşısında Tuba Büyüküstün “Aşçılık konusunda kendime güveniyorum. Dün yemeğim yandığı için yayından kalkmak zorunda kaldım. Kızlarıma “Yemek yandı” dedim ona rağmen beğendiler. Demek ki iyi bir aşçıyım.” yanıtını verdi.

Tuba Büyüküstün’ün Şaşırtan Yeni İmajı

“Bir Büyük Oyunculuk Bir de Yapmacık Oyunculuk Vardır!”

Mesleği hakkında kendisine yöneltilen soruları samimiyetle yanıtlayan Tuba Büyüküsyün oyunculukla ilgili yöneltilen soruya  “Oyunculukla ilgili benim için iki çok önemli cümle var. Biri “Türkan Şoray neden Türkan Şoray oldu biliyor musun? Çünkü kameranın ne zaman nereden onu gördüğünü hep biliyordu” demişti bir yönetmenim. İkincisi “Tuba, bir büyük oyunculuk bir de yapmacık oyunculuk vardır. Bir de doğal oyunculuk vardır. Sen hangisi olmak istiyorsun?” Bu ikisi benim oyunculukla ilgili algımı açtı.” yanıtını verdi.

Tuba Büyüküstün’ün Yeni Projesi Belli Oldu!

Bir Gün Yönetmelik Yapmak İstiyor

Gerçek hayatta da dizilerdeki kadar duygusal bir yapıya sahip olduğunu açıklayan bir süredir senaryo yazmaya başladığını “Senaryo yazmaya 2011 yılında başladım. İki tane yarım senaryom var ama tamamlamadım. Yazdığım senaryolardan birini bir gün tamamlarsam onun yönetmenliğini üstlenmek çok istiyorum.” sözleriyle açıkladı.

Tuba Büyüküstün: Kaşlarımı Bir Süredir Almıyorum!

Güzelliğiyle herkesi büyüleyen ünlü oyuncu hakkında en çok merak edilenlerden biri de estetik yaptırıp yaptırmadığıydı. Daha önce verdiği röportajlarda da doğal olmayı sevdiğini dile getiren Tuba Büyüksütün yüzünde hiç estetik olmadığını vurgulayarak bir süredir kaşlarını almadığını vurgulayarak kaşlarını doğal şeklinde kullanmayı tercih ettiğini açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler