Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün'ün Yeni Projesi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün’ün Yeni Projesi Belli Oldu!

Ünlü Türk oyuncu Tuba Büyüküstün, yeni projesi Netflix’te yayınlanacak. Oyuncu Tuba Büyüküstün’ün Netflix’te yayınlanacak “Camdaki Kız” romanının dizi uyarlamasıyla hayranlarının karşısına geçecek. Beklentilerin üstünde olan Netflix dizisi yakın zamanda takipçileri ile buluşacak.

Tuba Büyüküstün: “Çok satan kitaplar arasında”

Ünlü Türk oyuncu Tuba Büyüküstün, yeni projesi Netflix’te yayınlanacak. Oyuncu Tuba Büyüküstün’ün Netflix’te yayınlanacak “Camdaki Kız” romanının dizi uyarlamasıyla hayranlarının karşısına geçecek. Geçtiğimiz günlerde objektiflere yansıyan Tuba Büyüküstün, Muhabirlerin sorusunu dinledi. Muhabirlerin sorusuyla “Okurlar, Tuba Büyüküstün’ün, yeni projesi yok mu? diye soruyordu” ifadesini kullanan muhabire şu şekilde yanıt verdi: “Camdaki Kız’ romanının dizi uyarlaması çok satan kitaplar arasında. Yazarı Gülseren Budayıcıoğlu kendisi önemli bir psikiyatr Özetle, yaşama dair romanlarıyla ses getiren bir isim. Bizde onun Camdaki Kız” romanının dizi uyarlamasıyla ekranlara taşıyacağız. ” yanıtını veren ünlü oyuncu dizisi hakkında bilgi vermedi.

Tuba Büyüküstün'ün Yeni Projesi Belli Oldu!

Tuba Büyüküstün’ün Yeni Projesi Belli Oldu!

“Camdaki Kız” romanının dizi uyarlamasıyla hayranlarının karşısına geçecek olan Tuba Büyüküstün yeni bir açıklama ile gündeme geldi. Oyuncu Tuba Büyüküstün’ün Netflix’te yayınlanacak “Camdaki Kız” hakkında  açıklama yapmamıştı. Yaptığı açıklamada oyuncuları ve set gündemini söylemişti. Beklentilerin üstünde olan Netflix dizisi yakın zamanda takipçileri ile buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler