Ana SayfaÜnlülerGökhan Özoğuz Can Yaman Hakkında Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Gökhan Özoğuz Can Yaman Hakkında Açıklama Yaptı!

Geçtiğimiz günler de Ünlü oyuncu Can Yaman dillerden düşmüyordu. Can Yaman soru cevap bazlı etkinlikte çirkin esprisi göz odağı oldu. Açıklamasıyla eleştirinin hedefi olan Can Yaman, Bir kadın hayranı İspanyolca “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” diye sordu. Bunun üzerine Oyuncu çirkin esprisiyle gündeme oturdu. Can Yamanın çirkin esprisini kaldıramayan Gökhan Özoğuz Can Yaman Hakkında Açıklama Yaptı!

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman: “Arka Odaya Geçelim!”

Can Yaman, Bir kadın hayranı İspanyolca “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” diye sordu. Bunun üzerine Can Yaman “Arka Odaya Geçelim Görürsün” gibi ifade kullanmasıyla röportajı gündeme oturdu. Yaptığı bu çirkin espride sosyal medyada git gide paylaşıldı. Bu paylaşımı gören Gökhan Özoğuz Can Yaman Hakkında Açıklama Yaptı!

Gökhan Özoğuz Kimdir?

Gökhan Özoğuz Can Yaman Hakkında Açıklama Yaptı!

Açıkklamalarıyla eleştiri oklarının hedefinde olan Can Yaman geçen günlerde davetli olarak gittiği İspanya’da bir televizyon programına konuk oldu. Can Yaman, Bir kadın hayranı İspanyolca “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” diye sordu. Bunun üzerine Can Yaman “Arka Odaya Geçelim Görürsün” gibi ifade kullanmasıyla röportajı gören Gökhan Özoğuz,”Allah’ım Bir Yerden Alıp Bir Yerden Veriyorsun Yarabbim” diyerek Can Yamanı kınamıştır.

Gökhan Özoğuz Can Yaman Hakkında Açıklama Yaptı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler