Ana SayfaÜnlülerSeray Sever'den Can Yaman'a Sert Sözler!

İlgili Postlar

Seray Sever’den Can Yaman’a Sert Sözler!

Geçtiğimiz günler de Ünlü oyuncu Can Yaman dillerden düşmüyordu. Can Yaman soru cevap bazlı etkinlikte çirkin esprisi göz odağı oldu. Açıklamasıyla eleştirinin hedefi olan Can Yaman, Bir kadın hayranı İspanyolca “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” diye sordu. Bunun üzerine Oyuncu çirkin esprisiyle gündeme oturdu. Can Yamanın çirkin esprisini kaldıramayan Seray Sever’den Can Yaman’a Sert Sözler!

Can Yaman Kimdir?

Seray Sever : “Çok merak ediyorum nasıl gösterecek erkekliğini!”

Can Yaman, Bir kadın hayranı İspanyolca “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” diye sordu. Bunun üzerine Can Yaman “Arka Odaya Geçelim Görürsün” gibi ifade kullanmasıyla röportajı gündeme oturdu. Yaptığı bu çirkin espride sosyal medyada git gide paylaşıldı. Bu paylaşımı gören Seray Sever Can Yaman’a Sert Sözler! söyledi.

Seray Sever’den Can Yaman’a Sert Sözler!

Açıklamalarıyla eleştiri oklarının hedefinde olan Can Yaman geçen günlerde davetli olarak gittiği İspanya’da bir televizyon programına konuk oldu. Can Yaman, Bir kadın hayranı İspanyolca “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” diye sordu. Bunun üzerine Can Yaman “Arka Odaya Geçelim Görürsün” gibi ifade kullanmasıyla röportajı gören Seray Sever, “Yaptığı şey erkekliğe sığmıyor. Libido sözleri zaten terbiyesizlikti. Ne gösterecek hayranına çok merak ediyorum. Nasıl gösterecek erkekliğini?”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler