Ana SayfaKültür ve SanatMüzikYılmaz Taner'den "Tanıdık" Şarkı

İlgili Postlar

Yılmaz Taner’den “Tanıdık” Şarkı

Rivayet isimli şarkısı ile POP müziğin tanınan ismi haline gelen ve müzik listelerini alt üst eden Yılmaz Taner’den “Tanıdık” şarkı geldi.

Sözü ve müziği Zeki Güner’e ait olan şarkının düzenlemesi Gökhan Holat’a ait. Şarkının klibi ise Murat Joker’in yönetmenliğinde çekildi.

Yılmaz Taner Kimdir?

Şimdiye kadar altında imzası bulunan eserler ve seslendirdiği şarkılarla magazin gündemine gelen sanatçı, bu defa prodüksiyon kimliği ile adından söz ettirecek.

Yılmaz Taner’den “Tanıdık” Şarkı

Yılmaz Taner, kendisine ait olan MOON Prodüksiyon ve DMC ortaklığıyla çıkarılan “Tanıdık” ile POP Müzik dünyasını sallamaya geliyor.

Bütün dijital platformlarda ve müzik kanallarında hayranları ile buluşturulmak üzere yayınlanmaya başlayan “Tanıdık” sanatçının hayranlarını heyecanlandırdı.

Taner, hazırlığı aylar süren ve titiz bir çalışmanın ürünü olan “Tanıdık” isimli şarkısına sonuna kadar güvendiğini açıkladı.

Yılmaz Taner hayranları şarkı çıkar çıkmaz sosyal medya üzerinden on binlerce paylaşım yaparak ünlü sanatçıya sürpriz yaptı.

İlk Tebrik Eden İsim Demet Akalın Oldu

Yılmaz Taner’in yeni şarkısı piyasaya çıkar çıkmaz, ilk paylaşan kişi POP Müziğin en çok konuşulan ismi Demet Akalın oldu. Klibi Instagram hesabının ana sayfasından yayınlayan Akalın “Dağlayan şarkılar da çıkıyor” notunu düştü. Yılmaz Taner, Akalın’ın paylaşımına karşılık olarak “Demet Hanım acaba bir gün benim de şarkımı paylaşır mı diye düşünmedim desem yalan olur. Çok mutluyum” diyerek ünlü sanatçıya teşekkür etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler