Ana SayfaÜnlülerMasterChef Eleme Adayı Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef Eleme Adayı Belli Oldu!

MasterChef Türkiye eleme gecesiyle dün akşam erkanlara geldi. Türkiye’nin en çok izlenen yemek yarışma programının yayınlanan son bölümünde her iki takımda eleme heyecanı öncesi şeflerin isteği üzerine yemek yaptılar. Kırmızı ve Mavi takım arasında takım oyunu oynandı. Oynanan oyun Engelsiz Yaşam Derneğinde çekildi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli bireyleri ziyaret eden yarışmacılar duygusal anlar yaşadı. Takımlar her marifetini gösterip kaybeden takımda bireysel dokunulmazlık oynandı. Bu oyunda MasterChef Eleme Adayı Belli Oldu!

MasterChef Türkiye Dokunulmazlık Oyunu!

MasterChef’in 3 Aralık Salı günü yayınlanan bölümü Üsküdar Belediyesi bünyesindeki Engelsiz Yaşam Derneği’nde çekildi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli vatandaşları ziyaret eden yarışmacılar duygusal anlar yaşadı. Takım oyununda menüde Kestaneli Bal Kabağı Çorbası, Fırında Dana Rozbif, Keşkek, Kabak Pabucaki ve Haşhaşlı Şekerpare vardı. Kırmızı takımda Batuhan,Cemre ve Yasin üçlüsü bütün hünerlerini gösterdiler. Öte yandan avantajlı Mavi takımdan Alican, Yasin,Rıfat Güzide olmak üzere çekişmeli maç yaşandı. Takım oyunu 6 – 6 skorla beraberlikle sonuçlandı.

MasterChef Bireysel Dokunulmazlıkta İlk!

MasterChef Bireysel Dokunulmazlıkta İlk!

MasterChef’in 3 Aralık Salı günü yayınlanan bölümü Üsküdar Belediyesi bünyesindeki Engelsiz Yaşam Derneği’nde çekildi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli vatandaşları ziyaret eden yarışmacılar duygusal anlar yaşadı. Takım oyununda menüde Kestaneli Bal Kabağı Çorbası, Fırında Dana Rozbif, Keşkek, Kabak Pabucaki ve Haşhaşlı Şekerpare vardı. Kırmızı takımda Batuhan,Cemre ve Yasin üçlüsü bütün hünerlerini gösterdiler. Takım oyunu 6 – 6 skorla beraberlikle sonuçlanmasıyla  7 yarışmacı da bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele ettiler. Yarışmacılar elenme potasına gitmemek için dokunulmazlık oyununda en iyi tabağı yapmaya çalıştılar. MasterChef’te kural değişikliğine gidildiği için artık eleme adayını şefler belirliyor. Dokunulmazlık oyununu Batuhan kazandı ve elenmekten kurtuldu. Yeni kural gereği artık şefler en kötü tabağı yapan ismi eleme potasına yollayacaklar. Yarışmanın 3 Aralık Salı günü oynana bölümünde takım oyunu beraberlikle sonuçlandığı için bireysel dokunulmazlık oyununda 7 yarışmacı da mücadele etti. Şefler en kötü tabağı Güzide’nin yaptığını söylediler. Güzide haftanın ilk eleme adayı oldu.

MasterChef Bireysel Dokunulmazlıkta İlk!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler