Ana SayfaÜnlülerErkan Petekkaya’dan ‘alkol’ açıklaması!

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya’dan ‘alkol’ açıklaması!

Erkan Petekkaya’dan Magazin Noteri’ne alkol açıklaması.Sevilen oyuncu Erkan Petekkaya, İlkay Buhranlı ve Ali Eyüboğlu’nun hazırlayıp sunduğu “Magazin Noteri” programına kendisi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Benim haftada 1-2 gün eğlenme şansım var

Petekkaya, sevilen gazeteci Ali Eyüpoğlu’nun “Alkol meselesi sana yapıştı kaldı. Sanki 7/24 alkollü dolaşan bir imajın var” sorusuna yanıt verdi. Sevilen oyuncu sitem ederek “Ne zaman beni kullanmak isteseler oraya bağladılar. Ben de ellerine malzeme verdim. 500-600 bölüm dizi çekmişim. Evimde 3 tane ödül dolabı var. Onları kim aldı? Benim haftada 1-2 gün eğlence şansım var. kendime vakit ayırabilme, arkadaşlarımla çıkıp gezebilme şansım var. Ben de o gün dışarıdayım. 52 haftada 52 kere yapıyorum. İnsanlar her gün yapıyor, ama kimsenin haberi yok” cümleleriyle yanıt verdi.

Evimde içki yok!

Son olarak Deniz Çakır’la başrollerini paylaştığı vurgun dizisi ile ekranda gördüğümüz Petekkaya açıklamaların “Benim evimde içki yok, olmaz yani, evime koymuyorum. Neyse, ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” şeklinde devam etti. Uçakta bir yolcuyla yaşadığı talihsiz olaydan da bahseden Petekkaya “Yıllardır işin magazin tarafını yönetemedim. Belki de hayatımda hiç basın danışmanım, menajerimin olmamasından kaynaklandı. Uçakta yaşanan olay, her ünlü ismin başına geliyor. Televizyonların ihbar hatları çıktıktan sonra bizi tufaya düşürmek isteyenler ortaya çıkmaya başladı” şeklinde konuştu.

Erkan Petekkaya Kimdir?

Erkan Petekkaya'dan Magazin Noteri'ne alkol açıklaması
Erkan Petekkaya’dan Magazin Noteri’ne alkol açıklaması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler