Ana SayfaÜnlülerHadise'yi Taciz Eden Erkek Tekrar Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Hadise’yi Taciz Eden Erkek Tekrar Ortaya Çıktı!

Ünlü Şarkıcı ve aynı zamanda şarkı sözü yazarı olan Hadise “Bana cinsel içerikli e-mailler atıyor. Beni takip ediyor, gittiğim yerleri ve giydiğim kıyafetleri biliyor” dediği kişiyi savcılığa şikayet etmişti. Ünlü şarkıcı, aynı şahsın tacizlerine devam etmesi dolayısla tekrar savcılığın yolunu tuttu. Detaylar Haberimizde..

Hülya Açıkgöz’den Hadise’ye Şok Gönderme!

Hadise’yi Taciz Eden Erkek Tekrar Ortaya Çıktı!

Ünlü şarkıcı Hadise’nin aşı dertten kurtulmuyor..Ona posta yoluyla taciz içerikli mesajlar ileten şahıs tekrar ortaya çıktı. Savcılık vasutasıyla dava açtığı erkeğin tacizlerine devam üzerine şarkıcı Hadise, bir kez daha savcılığa gitti.

Hadise Kimdir?

6 Yıl 6 Ay Hapsi İsteniyor!..

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda kendisine taciz metinleri içeren mesajlar gönderen Ümit S. isimli şahıs hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmuştu. Savcılık, Ümit S.adlı kişinin ünlü şarkıcı Hadise’ye, posta  ve e-mail vasıtasıyla tacizde bulunarak huzur ve sükûnunu bozduğu sebebiyle 6 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açmıştı.

Savcılık Tarafından Yeniden Soruşturma Başlatıldı..

Aynı şahsın kendisini taciz etmeye devam ettiğini söyleyen şarkıcı Hadise, yeniden savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ünlü şarkıcı, kendisini taciz eden kişinin, yaşadığısiteye girmeye çalıştığını, iş yeri ve ikamet adreslerine kargo yoluyla mektup gönderdiğini anlattı. Savcılık tarafından yeniden soruşturma başlatıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler