Ana SayfaÜnlülerHülya Açıkgöz'den Hadise'ye Şok Gönderme!

İlgili Postlar

Hülya Açıkgöz’den Hadise’ye Şok Gönderme!

Pop şarkıcısı kız kardeşi Hadise ile arası yıllardır açık olan abla Hülya Açıkgöz, sosyal medya hesabından yaptığı son gönderme ile magazin gündemine oturdu. Kanlı bıçaklı kavgalı olan kız kardeşlerden abla Hülya Açıkgöz’ün göndermesi Detaylar Haberimizde..

Hadise İle Kaan Yıldırım Evleri Ayırdı!!!…

Hülya Açıkgöz’den Hadise’ye Şok Gönderme!

Ünlü popçu Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz’ün araları anneleri Gülnihal Açıkgöz’ün yıllar önce gerçekleşen intihar girişiminden sonra açılmıştı. Popçu Hadise’nin peşinden kardeşi Derya Açıkgöz de ablası Hülya Açıkgöz’ü sosyal medya hesablarından silerek Hadise’nin yanında olduğunun sinyalini vermişti.

Açıkgöz Ailesinde Sular Durulmuyor! Derya Açıkgöz De Ablası Hülya Açıkgöz’ü Sildi

2635223_1e7e6bad4736151329673dd344808dee_640x640

“Neler Yaşadığını Hissediyorum Kardeşim”

Her zaman yaptığı sert açıklamalarla magazin gündeme gelen abla Hülya Açıkgöz, bu kez sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile dikkatleri üzerine çekti.

 

Hülya Açıkgöz, bir kaç gün önce birlikte program yaptığı kız kardeşi Kim Kardashian’ı tokatlayan Kourtney Kardashian’a  “Neler yaşadığını hissediyorum kardeşim!” sözleryle destek çıktı.

Kim Kardashian kavganın iç yüzünü anlattı - Magazin Haberleri

Hadise Kimdir?

Şimdi Gözler Hadise’ye Çevrildi

Abla Hülya Açıkgöz’ün bu göndermeli paylaşımına kardeşleri Derya Açıkgöz ve Hadise’den ne cevap geleceği ise merak konusu oluverdi.

Hadise Küslük Yok Demişti!..

Popçu Hadise’yle kavgalı olduğu iddialarıyla gündeme gelen Hülya Açgıkgöz haksız kazanç elde etme konusuna “Artık birlikte çalışmayacağımız doğru değil. Bunlar dedikodu. Dedikodular yalandır. Böyle bir durum yok aramızda. Olaydan sonra bu iş konusunu konuşmadık hiç.” açıklamasını yapmış ve küslük sorusunu da “Küslük yok.” ifadeleriyle yanıtlamıştı.

Hadise'nin paylaşımı 'aşk'ı ele verdi - Magazin haberleri ...

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler