Ana SayfaDedikoduAçıkgöz Ailesinde Sular Durulmuyor! Derya Açıkgöz De Ablası Hülya Açıkgöz'ü Sildi

İlgili Postlar

Açıkgöz Ailesinde Sular Durulmuyor! Derya Açıkgöz De Ablası Hülya Açıkgöz’ü Sildi

Geçtiğimiz sene ablası Hülya Açıkgöz’ü “Haksız kazanç elde etme” gerekçesiyle menajerliğinden çıkaran Hadise, gündeme damgasını vurmuştu. Abla kardeş arasında gündemden düşmeyen kavgaya geçtiğimiz aylarda bir yenisi daha eklenmiş ve ünlü sanatçı “Hadise.com”u kaybetmişti. Bir süredir tartışmayla gündeme gelmeyen Açıkgöz ailesinde sular durulmuyor! Derya Açıkgöz ablası Hülya Açıkgöz’ü sildi!

Küslük Yok Dedi

Hadise’yle tartışmalı olduğu iddialarıyla gündeme gelen Hülya Açgıkgöz haksız kazanç elde etme konusuna “Artık birlikte çalışmayacağımız doğru değil. Bunlar dedikodu. Dedikodular yalandır. Böyle bir durum yok aramızda. Olaydan sonra bu iş konusunu konuşmadık hiç.” açıklamasını yapmış ve küslük sorusunu da “Küslük yok.” diyerek yanıtlamıştı.

Hadise’nin ablasından şoke eden hamle!

Hadise, hadise.com Davasını Kaybetti

Hadise’nin ablasını kovması pek çok büyük sorunu da beraberinde getirmişti. Bunlardan biri de ablası Hülya Açıkgöz’ün Hadise adına aldığı “Hadie.com” domain adresi üzerineydi. İki kardeş olaylı bir şekilde yollarını ayırınca domain adresinin hakları ablasında kalmış, ünlü şarkıcı  ablasından sitesini alamayınca”Hadiseacikgoz.com” adresine geçerek eski adresi için dava açmıştı. Ancak dava pek de beklendiği gibi sonuçlanmadı. Hadise 2017 33908 numarasıyla Türkiye’de marka tescili bulunmasına rağmen davayı kaybetti.

Açıkgöz Ailesinde Sular Durulmuyor! Derya Açıkgöz De Ablası Hülya Açıkgöz’ü Sildi

Geçtiğimiz sene annesinin intihar etmeye kalkışmasıyla zor bir dönem geçiren Hadise, Hülya Açıkgöz’le kavga etmiş ve yollarını ayırmıştı. Abla kardeş arasında yaşanan kavga en küçük kardeşe de sıçardı. Annesiyle birlikte Belçika’ya dönen Derya Açıkgöz vaktinin büyük bir kısmını annesiyle geçirdiği ve kariyerini ikinci plana attığı söyleniyor. Hadise ve Hülya Açıkgöz arasında yaşanan kavganın üzerinden iki sene sonra Derya Açıkgöz’de ablasını hayatından çıkardı. Dün sosyal medya hesabından Hülya Açıkgöz’ü takipten çıkan Derya Açıkgöz konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Hadise Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler