Ana SayfaÜnlülerErkan Petekkaya "Corona " Şarkısı Söyledi Sosyal Medya Eleştirdi!

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya “Corona ” Şarkısı Söyledi Sosyal Medya Eleştirdi!

Corona virüsü salgını nedeniyle ülkemizde binlerce vatandaş evlerine kapanırken pek çok oyuncunun setlerin hala devam ettiğine dikkat çekmesi insanları da harekete geçirmiş ve sosyal medyada bu konu üzerine tepki yağmıştı. Setlerin iki haftalığına ertelenmesi kararına uymayan yapım şirketlerine eleştiriler devam ederken, bu erteleme süresinin de çok az olduğuna yönelik eleştirilerin gelmeye devam ettiği dönemde Corona şarkısı söyleyen Erken Petekkaya büyük tepki çekti. Erkan Petekkaya Corona şarkısı söyledi sosyal medya eleştirdi!

Erkan Petekkaya “Corona ” Şarkısı Söyledi Sosyal Medya Eleştirdi!

En az 150 kişinin çalıştığı ve sosyal mesafe kuralının uygulanmasının imkansız olduğu setlerin hala devam etmesi pek çok izleyici ve oyuncu tarafından eleştirilirken Erkan Petekkaya‘dan gelen paylaşım sinirleri iyice gerdi. Sosyal medya hesabından “Biz de böyle bir deli ekibiz #oykorona #korona seslendirenler ep ve arkadaşları. Bizde tıpkı sağlık çalışanları market çalışanları güvenlik görevlileri gibi@sizler evde oturun diye işimizin başındayız. Bizimde işimiz sizleri eğlendirmek #evdekaltürkiye. Bu zor günlerde bir tebessüm ettiyseniz ne mutlu bize. Yaşasın soytarılar .sevgiler selamlar” notuyla set ekibiyle birlikte “Corona” şarkısı söyleyen Petekaya meslektaşlarına ve pandemi riskine karşı sergilediği tutumla sert eleştiriler aldı.

Nurgül Yeşilçay’dan korona şarkısını söyleyen Erkan Petekkaya’ya zehir zemberek sözler

Elçin Sangu Sakin Kalamadı

Elçin Sangu'dan Erkan Petekkaya'ya Tepki
Elçin Sangu’dan Erkan Petekkaya’ya Tepki

Sosyal medyada Erkan Petekkaya’nın yaptığı paylaşımla karşılaşan Elçin Sangu bu davranış karşısında sessiz kalamayarak sosyal medya hesabından Petekkaya’yı eleştirdi. Setlerin hala devam etmesinin ne kadar riskli bir durum olduğunu her fırsatta vurgulayan Sangu, Erkan Petekkaya’nın paylaşımına ““Gel de delirme. Ekibe yazık ekibe” sözleriyle tepkisini gösterdi.

Elçin Sangu Kimdir?

Erkan Petekkaya “Corona ” Şarkısı Söyledi Sosyal Medya Eleştirdi!

Erkan Petekkaya'dan Eleştirilere Yanıt
Erkan Petekkaya’dan Eleştirilere Yanıt

Yaptığı corona şarkısıyla tepkileri üzerine çeken Erkan Petekkaya eleştirilere “Tuzu kurular siz sanıyor musunuz herkesin evinde Netfilix , ondan bağımsız Digiturkportal var. Onlar ne izleyecek? Sokağa çıkma yasağı ilan edilmedikçe birileri çalışacak. Topu kişilere atmayın ofsayta düşersiniz. Herkes kendi kapısının önünü süpürecek. Yalan söylemeyecek. İşçi aidatlarını bir takım masalarda yiyen sendikacılar, tuzu kuru oyuncular, bir de işçiye sor. Ben teker teker sordum hepsi çalışmak istedi. Herkes evinde ve bize ihtiyaçları var. Haydi kalın sağlıcakla. Sevene sevmeyene iyi seyirler. Bilim Kurulu söylesin son sözü siz değil. (Onların da hesabını tarih soracak). Soruna dikkat böyle çekilir. Kendine iyi bak, tek çözüm bu. Artık herkes başkası için kendisine bakmayı öğrenecek. Allah’ın sopası var.” yanıtını verince gelen tepkiler iyice arttı.

Erkan Petekkaya Kimdir?

Erkan Petekkaya'ya Tepkiler Büyüyor
Erkan Petekkaya’ya Tepkiler Büyüyor
Erkan Petekkaya'ya Tepkiler Büyüyor
Erkan Petekkaya’ya Tepkiler Büyüyor
Erkan Petekkaya'ya Tepkiler Büyüyor
Erkan Petekkaya’ya Tepkiler Büyüyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler