Ana SayfaÜnlülerEser Yenenler'den Şaşırtıcı Karantina İtirafı!!!...

İlgili Postlar

Eser Yenenler’den Şaşırtıcı Karantina İtirafı!!!…

Ünlü oyuncu Eser Yenenler ile 2015 Miss Turkey dördüncüsü olan milli güzel Berfu Yıldız, Geçtiğimiz yıl Haziran ayında dünya evine girmişlerdi. Ekim ayında oğulları Kuzey’i kucaklarına alan 25 yaşındaki Berfu Yenenler, YouTube kanalı açtı. Detayları Haberimizde..

Eser Yenenler’in Eşi Berfu Yenenler Gece Yarısı Hastanelik Oldu..

Eser Yenenler’den Şaşırtıcı Karantina İtirafı!!!…

YouTube kanalını açan Berfu Yenenler, ilk röportajını ise eşi Eser Yenenler ile evlerinde yaptı. Çok kısa sürede 15 bin kişi abonesi olan Berfu Yenenler’e eşi videoda; “Sen artık dijital dünyada yükselen bir yıldızsın. Ama biraz yavaş git. Sonra çok düşman kazanırsın. Kanal senin diye densizlik yapma ihtimalin yok. Çünkü montajcı dahil sana yardım eden herkes yakın arkadaşım” ifadeleriyle herkesi kahkahaya boğan

Eser Yenenler sözlerine devam etti;…

Berfu Yıldız kimdir nereli ve kaç yaşında? Eser Yenenler'in ...

Eser Yenenler; “Karantina Değil, Ev Hapsi.”

“Kuzey’e göz kulak olmak için kurduğumuz kamera sistemi benim aleyhime döndü. Berfu herhangi bir konuda atıştığımız zaman hemen görüntüleri ortaya çıkarıyor. Kanıt olarak kullanıyor. Karantina değil, ev hapsi.”

Eser Yenenler: Tartışmalarımız arttı

Eser Yenenler; “Tartışmalarımız Arttı”

Tamda o sırada Berfu Yenenler devreye girip; “Korona virüs nedeniyle Çin’de boşanma sayısı artmış” deyince, Eser Yenenler, “24 saat beraberiz. Bu hiç kolay değil. Tartışmalarımız arttı. Habersiz beni çekip sosyal medyada paylaşıyorsun” cevabını verdi..

Eser Yenenler ve Berfu Yıldız nişanlandı - Magazin haberleri

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler