Ana SayfaDedikoduNurgül Yeşilçay'dan korona şarkısını söyleyen Erkan Petekkaya'ya zehir zemberek sözler

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay’dan korona şarkısını söyleyen Erkan Petekkaya’ya zehir zemberek sözler

Erkan Petekkaya, sözleri kendisine ait olan “oy korona” adlı şarkısını set arkadaşlar ile birlikte seslendirdi. Nurgül Yeşilçay, davalık olduğu Erkan Petekkaya’ya sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi.

49 yaşındaki Erkan Petekkaya, sözleri kendisine ait olan “oy corona” adlı şarkısını set arkadaşları ile birlikte seslendirdi. Petakkaya’nın, çalışmaya ara vermeyen Vurgun dizi setinden paylaştığı video sosyal medyada büyük tepki çekti .

Erkan Petekkaya kimdir ?

Dizi setinden video paylaştı

Ülkemizde 108 kişinin öldüğü koronavirüs salgınından dolayı çoğu dizi çekimlere ara vermişti. Fakat Erkan Petekkaya’nın yer aldığı Vurgun dizisi, sıkı önlemler altında çekime hala devam ediyor. Ünlü oyuncu setteki anlarını hayranları ile paylaşmayı da ihmal etmedi.

Nurgül Yeşilçay’dan sert tepki

Nurgül Yeşilçay kimdir  ?

Erkan Petekkaya, sözleri kendisine ait olan “oy korona” adlı şarkısını set arkadaşları ile birlikte ssöyledi. Meslektaşları Petekkaya’ya sosyal medya hesaplarından büyük tepki gösterdi. Onlardan biri de Petekkkaya ile bir dönem davalık olan güzel  oyuncu Nurgül Yeşilçay.

“Salaklık zararlı”

Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından Petekkaya’yı yerden yere vurdu. Başarılı oyuncu “Uyuşturucu zararlı!!! Alkol zararlı!!! Salaklık zararlı!!! Adam sanmak daha da zararlı!!! E ben anlattım bunları!!!” ifadelerini kullanarak tepkisini gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler