Ana SayfaDedikoduNTV muhabiri Korhan Varol koronavirüse yakalandı

İlgili Postlar

NTV muhabiri Korhan Varol koronavirüse yakalandı

NTV muhabiri Korhan Varol koronavirüse yakalandığını açıkladı. Korhan Varol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hastanede karantinada olduğunu dile getirdi.

Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızla  yayılan koronavirüs, Türkiye’ye de gelerek tehdit etmeye devam ediyor. Ülkemizde 92 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan ve 5698 kişiye bulaşan koronavirüs NTV muhabiri Korhan Varol’u da buldu.

“Hastanede karantinadayım”

Koronavirüsün kendisine de bulaştığını ve hastanede karantinada olduğunu asöyleyen Korhan Varol sosyal medya paylaşımında “Adı Corona olan virüs tabii ki beni bulacaktı, bekliyordum zaten. Test sonucu pozitif çıktı, hastanede karantinadayım. Yani arkadaşla bir süre kapışacağız. Görelim bakalım covid19 efendi; hangimiz daha güçlü” cümlelerini kullandı.

Türkiye’de koronavirüs vaka sayısı 5 bin 698 oldu

Diğer yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı’nın ardından düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’deki son koronavirüs vakalarıyla ilgili bilgi verdi. Bakan Koca, “Son 24 saatte 2 bin 69 pozitif vaka tespit ettik. Toplam vaka sayımız 5 bin 698. Bugün kaybettiğimiz 17 kişiyle can kaybımız 92’yi buldu. 42 hasta iyileşerek taburcu olmuştur” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler