Ana SayfaDedikoduKendisinden 48 yaş büyük Patrick ile nikah masasına oturan Meltem Miraloğlu, evliliği...

İlgili Postlar

Kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile nikah masasına oturan Meltem Miraloğlu, evliliği hakkında ilk kez konuştu

Kendisinden 48 yaş büyük olan Patrick Grady ile evlenen genç oyuncu Meltem Miraloğlu, yurt dışında bir gazeteye verdiği röportajda eşi için “Kendisi iyi bir eş değil ama iyi bir baba. Evlendikten sonra aramızdaki baba-kız ilişkisi de devam etti” dedi.

Meltem Miraoğlu kimdir ?

Hayat Devam Ediyor dizisi ile yıldızı parlayan,ünlenen 33 yaşındaki Meltem Miraloğlu, yurt dışında kendisinden 48 yaş büyük olan 80 yaşındaki Patrick Grady ile evlendi. Bu evliliği ile günlerce konuşulan oyuncu, ilişkisi hakkında ilk kez bu kadar açık konuştu.

“Evlendikten sonra baba-kız ilişkimiz devam etti”

Verdiği radikal karar ile ABD basınında da gündem olan Miraloğlu, Illinois eyaletine bağlı Cordova isimli köyde The Clinton Herald Gazetesi’nden biri ile bir araya geldi. Evliliği hakkında konuşan oyuncu, “Kuzenim Adem’in yanına Cordova’ya geldim ve Patrick ile tanıştım. Kendisi beni ‘kızı’ olarak görüp evine aldı. Patrick, iyi bir eş değil ama iyi bir baba. Evlendikten sonra baba-kız ilişkimiz değişmedi.” dedi.

Meltem Miraloğlu, 81 yaşındaki Patrick Grady ile sadece 672 kişinin yaşadığı Cordova isimli köyde hayatını sürdüren oyuncu, tek katlı bir evde yaşamını sürdürmeye devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler