Ana SayfaÜnlülerHadise'nin ablasından şoke eden hamle!

İlgili Postlar

Hadise’nin ablasından şoke eden hamle!

Hadise’nin ablasından şoke eden hamle! Ünlü şarkıcı Hadise’nin annesinin intihar girişiminin ardından kız kardeşleri Derya ve Hülya Açıkgöz ile arasının bozulduğu, hatta birbirleri ile küstükleri haberleri ile gündeme gelmişti. Haberlerin ardından ilk hamle Hülya Açıkgöz’den geldi. Abla Hülya Açıkgöz, Hadise’yi tek kalemde sildi. Detaylar haberimizde…

Hadise, İntihar Girişiminde Bulunan Annesi ve Kardeşleri ile Nereye Gidiyor?

Hadise’nin kardeşleri ile arası bozuldu

Ünlü şarkıcı Hadise, son günlerde annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminde bulunduğu haberleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Hadise’nin, kız kardeşleri ile arasının bozulduğu iddia edilirken, stil danışmanı olan kız kardeşi Derya Açıkgöz ile çalışmasını sonlandırdığı duyulmuştu.

Hadise kimdir?

Hadise’nin ablası tek kalemde sildi

Hadise’nin menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz ile de yollarını ayırdığı konuşuluyordu. Haberlerin ardından ilk hamle, Hülya Açıkgöz’den geldi. Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz, Hadise olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından sildi.

Olayın geçmişi

Önceki gün Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün, ardında “Yavrularım hakkınızı helal edin artık. Dayanamıyorum. Belki aranızdan çekilirsem iyi olur. Ağrılar içindeyim. Babanıza 20 bin Euro’ya diş yaptırıyorsunuz. Ama benim belimin ağrısı hiç umurunuzda olmadı. Ne yapalım vademiz yetmedi. Bardağı taşıran son damla Hadise’nin ‘ev sizin, araba benim’ demesiydi. Hülya ilk göz ağrım. Önce Allah’a sonra birbirinize emanet olun. Allah’ım her daim sizleri korusun. Ne kötüdür ki, ne kardeşlerden ne de evlatlardan yüzüm gülmedi. Allah sizleri güldürsün.” şeklinde bir mektup bırakarak intihar girişiminde bulunmuştu. İddiaların ardından Hadise’nin basın danışmanı Emre Duymaz bir açıklama yayınlayarak Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminde bulunmadığını, gıda zehirlenmesi nedeni ile hastanede tedavi edildiğini ifade etmişti. Ancak; bu açıklamanın ardından Nur Yerlitaş bir televizyon programına telefonla bağlanmış ve “Bir gece yarısı telefonum çaldı. Haluk Şentürk, ‘Hadise’nin annesi zehirlendi, Şişli Etfal’deyiz, özel bir hastaneye götürmek istiyoruz, çok kötü yoğun bakımda.’ dedi. Saat 3 sularıydı. Benim yakın dostum Azmi Hoca’yı aradım, “Hadise’nin annesi zehirlenmiş, yoğun bakımdaymış, özel hastaneye almak istiyorlar, hastane göndermiyor, karşı hastanenin doktorunun araması gerekiyormuş’ dedim. Neticede hastaneye aldılar annesini. Sonradan öğrendim ki, kadıncağız intihar etmiş. Ben de ‘anne’ konusunda çok hassasımdır, annemi kaybettim..” şeklinde açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler