Ana SayfaÜnlülerEmina Jahovic, Mustafa Sandal'ı aldattı mı?

İlgili Postlar

Emina Jahovic, Mustafa Sandal’ı aldattı mı?

Emina Jahovic, Mustafa Sandal’ı aldattı mı? Bomba iddia ortalığı karıştırdı. Emina Jahovic’in eski eşi ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ı aldattığı iddiaları magazin gündemini derinden sarstı! Son günlerde adı Sadettin Saran ile birlikte anılan Emina Jahovic, yeni boşandığı eşi Mustafa Sandal’ı aldattı mı? Mustafa Sandal, “İhanet ortaya çıkarsa boşanırken ona verdiğim her şeyi geri alır, nafakayı da keserim.” dedi mi? Detaylar haberimizde…

Mustafa Sandal Biten Evliliği İle İlgili Konuştu! Aramızdaki Aşk Bitmişti…

Emina Jahovic, Mustafa Sandal’ı Sadettin Saran ile aldattı mı?

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, geçtiğimiz ay on yıllık eşi ve çocuklarının annesi Emina Jahovic ile boşanmıştı. Boşanmanın ardından bir ay geçtikten sonra geçtiğimiz günlerde Emina Jahovic’in ünlü iş adamı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. İddiaların ardından Mustafa Sandal’ın, Emina Jahovic’in kendisini aldattığından kuşkulandığı iddia edildi.

Mustafa Sandal kimdir?

Mustafa Sandal’dan sert çıkış: Boşanırken verdiğim her şeyi geri alır nafakayı da keserim!

İddialara göre; Mustafa Sandal, yakın çevresine “Ayrılık sürecinde Emina’nın adı Sırp işadamı Marko Miskovic’le anılmıştı. Yoksa o işadamı aslında Sadettin Saran mıydı?” dedi ve hatta eski eşi Emina Jahovic’i arayarak hesap sordu. Telefon görüşmesinde Emina Jahovic ile şiddetli bir kavga yaşayan Mustafa Sandal, hemen Jahovic’in ağabeyi Mirsad Türkcan’ı aradı. Bu telefon görüşmesinde sorun çözülmeyince ağabey Mirsad Türkcan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ı geçtiğimiz Cumartesi günü Zorlu Center’da bir mekana davet etti. Mustafa Sandal, mekana bir arkadaşı ve avukatı ile birlikte geldi. Sandal, burada Mirsad Türkcan ile şiddetli bir tartışma yaşadı. Mustafa Sandal, etraftakilerin meraklı bakışlarına aldırış etmeden Mirsad Türkcan’a “İddialar doğruysa boşanırken verdiğim her şeyi geri alır nafakayı da keserim. Bu andan itibaren sakın basının karşısına çıkmasınlar. Yoksa olacaklardan ben sorumlu olmam.” diyerek çıkıştı, eski eşi Emina Jahovic’e de gözdağı verdi. Bu iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Emina Jahovic Kimdir?

Özel hayatımla ilgili konuşmak istemiyorum

Emina Jahovic, ünlü iş adamı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddiaları sorulduğunda, “Özel hayatımla ilgili konuşmak istemiyorum.” diye yanıt vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler