Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal Biten Evliliği İle İlgili Konuştu! Aramızdaki Aşk Bitmişti...

İlgili Postlar

Mustafa Sandal Biten Evliliği İle İlgili Konuştu! Aramızdaki Aşk Bitmişti…

Son dönemde Mustafa Sandal, Emina Jahovic ile boşanması gündemden hiç düşmedi. Ünlü çift dostça anlaşmalı şekilde boşandı. Kısa bir süre önce evliliğine nokta koyan Sandal, boşanma sürecini ve aşka bakışını ilk kez verdiği röportaj ile anlattı. İşte Mustafa Sandal’dan samimi açıklamalar…

Mustafa Sandal’dan Biz İyiyiz Mesajı!

Mustafa Sandal Kalıcı Olmanın Sırrını Anlattı!

Geçmişteki kliplerinize ve danslarınıza baktığınızda “Ne komikmişim” dediğiniz oluyor mu?

– Yaman (oğlu) bir gün gelip bana ‘Aya Benzer’ klibini izletti. “Baba burada ne yapıyorsun” diye sordu. “Bilmiyorum oğlum, o zamanlar dans ettiğimi sanıyormuşum” dedim, kahkahalarla güldük. O günlerde o şarkıları öyle yaşıyormuşum demek ki! Ama şu var: Son birkaç klibimde dans etmeyince, “Abi neden dans etmiyorsun, biz seni öyle sevdik” diyenler oldu. Ben de ‘Reset’in klibinde biraz geçmişe döndüm. Laf aramızda, ben de özlemişim eski Musti’yi.

24 yıl önceki ‘Musti’yi bugün görseniz ona ne öğütlersiniz?

– “Bak oğlum ‘Aya Benzer’ derken göğsünü okşamana gerek yok” derdim (gülüyor). Yok yok! 34 yıl önce söylediğimi söylerdim: “Hayatı dilediğin gibi yaşa ama güzel yaşa ve insanların ruhuna dokunabilmeyi başar.”

Öyle yaşamışsınız sanırım. Çünkü röportajlarınızı okuduğumda karşımıza şu cümleler çıkıyor: “Şöhretin zorluğunu yaşamadım”, “Komplekslerim yok”, “Hiç pişmanlığım olmadı”. Hikâyenizde hiç mi hata, dram ve gözyaşı yok?

– Oooo güzel analiz! İyi okumuşsun tabloyu. Ama inan, onların hepsi doğru. Elbette hikâyemde gözyaşları, hayal kırıklıkları ve hatalar var. Yoksa onca şarkı nasıl yazılırdı? Ama her zorluğun üstesinden gelebilmeyi başarmak, yola dimdik devam edebilmeyi bilmek önemli. Bu da egolarını yenmenle alakalı. Bunu başarabildim sanırım.

Kalıcı olmanın sırrı ne?

– Samimi oldum, kendim oldum. Kariyer açısından kalıcı olmanın bir diğer anahtarı; zamanı yakalamak.

Mustafa Sandal kimdir?

Ben hep aşk adamı oldum…

Altı yıldır hep single çıkarıyorsunuz. Neden?

– Zamana göre davranmak gerek. Şimdi, sektör dijitale kaydı. 2019’da planladığım özel bir albümün öncesinde kısa aralıklarla bol single çıkarmayı planlıyorum.

Topluma dair son günlerde nelere reset atmak isterdiniz?

– Toplumca zor günler atlattık, üzüldük ama farkındaysan her defasında tek yumruk olmayı başarabildik. Belki de bunu dünyada başarabilen tek milletiz.

Ayrılık sonrası aşkla aranıza mesafe girdi mi?

– Yok ya girmez! Ben hep aşk adamı oldum.

90’larda aşkı ‘Bu kız beni görmeli, bana kazak örmeli’ diye anlatırken artık ‘Resetle’ diyorsunuz. O zamandan bu zamana aşk nasıl değişti?

– Aşk değişmez. “Bana kazak örmeli” diyen adam da “Resetle” diyen adam da aynı şeyi istiyor: Aşkı bulmak ve onu doyasıya yaşamak.

Evli-aile babasıyken yeniden bekâr popstar oldunuz. O halde sorayım: Nasıl kadınları beğenirsiniz?

– Hımm, demek öyle tanımlıyorsun. Güzelmiş. Şimdilerde DM’den yürümek diye bir şey var ya! İşte ben o kafada değilim. Ben gözleriyle yürüyen kadını severim.

Bekârlıkla birlikte kadınların ilgisi değişti mi?

– Tehlikeli soru! Evet, 90’lara döndük sanki, hayırdır inşallah (gülüyor).

Emina Jahovic Kimdir?

Bazen hayat sana “Bitti artık, zorlamana gerek yok” diyebiliyor!

Emina Hanım’la 10 yıllık evliliğinizi sonlandırdınız. Örnek bir çifttiniz. Ne yaşandı da ayrılık kararı aldınız?

– Bazen hayat sana “Bitti artık, zorlamana gerek yok” diyebiliyor! Hayat, bizim de kulağımıza bunu fısıldadı. Aramızdaki aşk bitmişti, sevgi tükenmek üzereydi. Bizim için en doğrusunun bu olduğu konusunda hemfikir olduk. Bize yakışan şekilde davaya birlikte gittik ve birlikte döndük. Çocuklarımıza ileride göstermek istediğimiz tablo önemliydi.

Ayrılık süreci nasıl geçti?

– Bu süreçteki en önemli şey çocuklarımızın yıpranmamasıydı. Biz artık Yaman’la Yavuz’un anne-babasıyız. Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki, şu anda çok daha iyi dostuz ve mutluyuz.

Emina Hanım, Sırbistan’da verdiği bir röportajda boşanmayı, “Boşanmak aslında küçük bir ölüm. Birlikte yaptığın her şeyin ölümü” diye anlatmış. Boşanmak sizin tarafınızda nasıl yaşandı?

– Hayatımı resetlediğim bir durumdu diye özetleyebilirim. Emina, kıymetlim

Geçen hafta gazetelerde “Mustafa ‘Hâlâ Emina’ya âşığım’ dedi” haberleri çıktı.

– Sosyal medyadaki bir röportajımın yanlış anlaşılmasından ibaret. Sadece “Çocuklarımız çok büyük bir aşkla doğdu” demiştim.

Dostluğunuz devam ediyor mu?

– Dostluğumuz baki! Emina her koşulda benim kıymetlimdir çünkü evlatlarımın annesidir.

Boşanma döneminde aldatma-aldatılma haberleri yapıldı. Bu haberler sizi nasıl etkiledi?

– Hiç etkilenmedik çünkü hepsi yalandı. Biz kendimizden emin insanlarız. O haberler yüzünden magazin basınına kırgın değilim ama keşke olmasaydı.

Boşandıktan kısa süre sonra magazinin, eski eşinizin başka bir isimle haberini yapması sizi rahatsız etti mi?

– Ciddi ciddi söylüyorum: Biz hayatımızı reset’ledik. Kafayı yeniledik yani Hakancığım. Herkesin özeli kendine özel artık. İnan, bahsettiğin şey ne benim, ne ekibimin ne de yakın çevremin gündeminde hiç olmadı. Neden olmadı dersen, bilmiyorum olmadı işte!

Çocuklarınız şimdi kiminle birlikte kalıyor?

– Elbette anneleriyle… Sık sık görüşüyoruz, çok güzel zaman geçiriyoruz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler