Ana SayfaÜnlülerMurat Yıldırım ile Imane Elbani Herkesi Şaşırtıyor!

İlgili Postlar

Murat Yıldırım ile Imane Elbani Herkesi Şaşırtıyor!

Murat Yıldırım, eşi Imane Elbani’yle Zorlu’ Avm  görüntülendi.Ünlü Çiftin, uyumlu giyim tarzında olmaları, herdafesında herkesi şaşırtıyor. Detaylar Haberimizde..

Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım yeniden bir arada

Kendilerine Hayran Bıraktılar!

Akşam saatlerinde  Zorlu’da sinemaya giden çiçeği burnunda ikili, film öncesi alışveriş turu yapmayı da ihmal etmedikleri gözden kaçmadı.  Ünlü Oyuncu ve Sunucu Murat Yıldırım, başrolünde Tom Cruise’un olduğu ‘Görevimiz Tehlike: Yansımalar’ı izleyeceklerini söyledi. Çiftin, uyumlu giyim tarzları ise hayran bıraktırdı.

Fotoğraf paylaşmaktan Yorulmuyorlar!

Murat Yıldırım ve güzel eşi, sosyal  medya üzerindende kendilerini seven takipçileri için bolbol resim paylaşmayıda ihmal etmiyorlar.Ünlü ikili en son Maldivler’de tatil yapmış, bol bol fotoğraf paylaşmışlardı. Hatta o kadar çok paylaştılarki, ünlü Yıldızın takipçileri “acaba gittikleri otelin reklamınımı yapıyorlar” diye de yorum yapmıştı.

13 Nisan 1979 Konya doğumlu olan Murat Yıldırım, “Ayrılsak da Beraberiz” dizisinde 5 sezon boyunca yer almıştı. “Asi “dizisindeki “Demir” karakteri ile çok sevilen Murat Yıldırım, “Güz Sancısı”, “Aşk ve Ceza”,” Suskunlar”gibi önemli dizilerde rol alarak reyting rekorları kırmıştı. Son olarak 2015 yılında “Gecenin Kraliçesi” dizisinde “Kartal” karakteriyle ekranda izlediğimiz Murat Yıldırım, son zamanda ise “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasının sunucusu olarak ekranda bulunarak sevilmeye ve izlenmeye devam ediyor.

Murat Yıldırım kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler