Ana SayfaÜnlülerHadise, İntihar Girişiminde Bulunan Annesi ve Kardeşleri ile Nereye Gidiyor?

İlgili Postlar

Hadise, İntihar Girişiminde Bulunan Annesi ve Kardeşleri ile Nereye Gidiyor?

Annesinin intihar ettiği haberini sır gibi saklayan Hadise nereye gidiyor? Kimlerle gidiyor? Hadise, annesinin girdiği bunalım sonucunda gerçekleştirdiği intihar girişiminden beri neler yaşıyor? Hadise’nin kardeşleri ile arası nasıl? Küstükleri iddia edilen kız kardeşlerin arası nasıl? Detaylar haberimizde…

Annesi intihara teşebbüs eden Hadise’den flaş açıklama!

Hadise ve Nur Yerlitaş Arasında Gerginlik

Geçtiğimiz günlerde Nur Yerlitaş’ın, Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz hakkında intihar ettiği iddiası gündemde bomba etkisi yaratmıştı. İlk başta Hadise’nin basın danışmanı olan Emre Duymaz’ın yaptığı açıklamaya göre;  Gülnihal Açıkgöz’ün gıda zehirlenmesi sebebiyle hastanede tedavi gördüğü ve ardından taburcu edildiği belirtmişti. Daha sonra Nur yerlitaş’ın bir televizyon programına bağlanarak gerçekleştirdiği “Bir gece yarısı telefonum çaldı. Haluk Şentürk, ‘Hadise’nin annesi zehirlendi, Şişli Etfal’deyiz, özel bir hastaneye götürmek istiyoruz, çok kötü yoğun bakımda.’ dedi. Saat 3 sularıydı. Benim yakın dostum Azmi Hoca’yı aradım, “Hadise’nin annesi zehirlenmiş, yoğun bakımdaymış, özel hastaneye almak istiyorlar, hastane göndermiyor, karşı hastanenin doktorunun araması gerekiyormuş’ dedim. Neticede hastaneye aldılar annesini. Sonradan öğrendim ki, kadıncağız intihar etmiş. Ben de ‘anne’ konusunda çok hassasımdır, annemi kaybettim..” açıklamasıyla magazin gündemi alt üst etti. Bu açıklamanın üzerine tüm tepkileri üzeri üzerine çeken Nur Yerlitaş, sosyal medya hesabını yorumlara kapatmak zorunda kaldı.

Hadise kimdir?

Acun Ilıcalı: Nur Yerlitaş Kafayı Hadise’nin Ablasına Kafayı Takmış

Konuya sonradan canlı yayına bağlanarak dahil olan Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada “Nur Yerlitaş’ın Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’le sıkıntısı var. 3 haftadır bunu kafaya takıp şimdi bunu açıklamanın bir anlamı yok.” dedi.

Tüm bu yaşananların üzerine Habertürk gazetesinden Mehmet Çalışkan’ın haberine göre Hadise, Hülya, Derya Açıkgöz kardeşler önümüzdeki günlerde Antalya’da moral tatiline çıkacaklar. Bu tatil ile birlikte aralarındaki bağları daha da kuvvetlendirecekler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler