Ana SayfaÜnlülerAnnesi intihara teşebbüs eden Hadise'den flaş açıklama!

İlgili Postlar

Annesi intihara teşebbüs eden Hadise’den flaş açıklama!

Annesi intihara teşebbüs eden Hadise’den flaş açıklama! Annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminde bulunması haberleri ile gündemde olan ünlü şarkıcı Hadise, konu hakkında açıklama yaptı. Hadise, neler yaşadı? Detaylar haberimizde…

Hadise’nin annesinin mektubunu kim sızdırdı?

Hadise, annesinin intihar girişimi haberlerinin ardından görüntülendi

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminde bulunduğu iddiaları ile gündeme geldi. Atatürk Havalimanı’nda görüntülenen Hadise, Kıbrıs konserinin ardından İstanbul’a döndü. Basın mensuplarının objektifine yansıyan Hadise’nin moralsiz olduğu gözlendi.

Hadise kimdir?

Hadise’den annesinin intiharına ilişkin açıklama

Annesinin intihar girişimi ve kardeşleri ile bağlarını kopardığı şeklindeki haberleri ile ilgili konuşan Hadise, “Bu süreçte sanırım çok haber çıkacak. Sizden biraz daha saygı bekliyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Biz bunu ailece atlatacağız.” dedi.

Hadise’nin annesinin intihar mektubu

Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün, kızları arasında yaşanan sorunlardan dolayı ve kendisi ile ilgilenmedikleri şeklindeki sitemleri nedeni ile intihar girişiminde bulunduğu iddia edilmişti. Anne Gülnihal Açıkgöz’n, intihar girişiminden hemen önce kızlarına bir mektup yazdığı ve mektubunda şu ifadelere yer verdiği iddia edildi:
Yavrularım hakkınızı helal edin artık. Dayanamıyorum. Belki aranızdan çekilirsem iyi olur. Ağrılar içindeyim. Babanıza 20 bin Euro’ya diş yaptırıyorsunuz. Ama benim belimin ağrısı hiç umurunuzda olmadı. Ne yapalım vademiz yetmedi. Bardağı taşıran son damla Hadise’nin ‘ev sizin, araba benim’ demesiydi. Hülya ilk göz ağrım. Önce Allah’a sonra birbirinize emanet olun. Allah’ım her daim sizleri korusun. Ne kötüdür ki, ne kardeşlerden ne de evlatlardan yüzüm gülmedi. Allah sizleri güldürsün.

Ünlü şarkıcı Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminde bulunması ile son dönemlerde zor günler yaşıyor. Konu hakkındaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Gelişmeleri an be an bildireceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler