Ana SayfaÜnlülerUğur Yücel görünümüyle şaşırttı!

İlgili Postlar

Uğur Yücel görünümüyle şaşırttı!

Türkiye’nin en usta oyuncularından birisi olan Uğur Yücel, verdiği röportajla dikkat çekti. Ünlü ismin kilolar nedeniyle yaşadığı zor süreç de röportajda gündeme gelirken Uğur Yücel’in kilolu halleri dikkatlerden kaçmadı.

Kiloları nedeniyle zor bir süreçten geçen Uğur Yücel, çevresiyle de bu konuda sorunlar yaşadığını söyledi. Röportajdaki açıklamalarıyla bu konuda dikkat çeken ünlü isim, herkesin kiloları nedeniyle sorular sorduğunu ve bu durumun da kendini yorduğunu söyledi.

Uğur Yücel kimdir?

“Ne haber kilo abi?”

“Hayatımda kilo konusu kadar yorucu bir diyalog yok gibi. “Merhaba” diyen hemen cep telefonuna sarılıp fotoğraf çektirmek istiyor ve ilk lafı, “Çok zayıflamışsın” oluyor. Halbuki son üç yıldır 2002’deki kilomdayım. Üstelik seyircinin çoğu beni şu andaki kilomla biliyor. Hatta daha da zayıftım. Ama karşılaştığım herkes, “Çok kilo vermişsin” diyor. Bıktım. “Keşke zayıflamasaydım” diyorum bazen. Adımı ‘Kilo Yücel’ olarak değiştireceğim: “N’aber Kilo Abi?” diyerek kilo konusundaki yaşadıklarını anlatan oyuncu, kendisinin tanındığı zamanlardan şu anki duruma göre bir değişim içerisinde olmadığını özellikle vurguladı.

Sağlık nedeniyle kilo verdiğini söyleyen ünlü isim, artık eskisi kadar emek yemediğini ve yediklerine dikkat ettiğini söyledi.

Uğur Yücel’in performans anksiyetesi varmış!

Oyuncu, röportajında yaşadığı bir rahatsızlıkla ilgili de açıklama yaptı. “kamera karşısında hiçbir lafımı söyleyemeyeceğim endişesiyle başladı. Sıklıkla kâbuslar görürdüm; tam sahneye çıkacakken hiç ezberim yokmuş… Seyirci dolu, sahne bomboş ve biri benim çıkacağımı bildiriyor. “Ben buraya oyun seyretmeye geldim” diyorum. Kimse dinlemiyor. Matrak aslında, yani oradan bakmaya çalışıyorum” diyen oyuncu, böylece bilinmeyen bir yönünün de anlattı.

Uğur Yücel’in yeni dizisi nasıl?

Nefes Nefese adlı dizi ile yeniden ekranlarda olacak Uğur Yücel, röportajın sonunda dizi ile ilgili bir değerlendirme yaptı. “Hayat, hikâyesini güzel anlatacak olanlara verirmiş sürprizleri… Büyük tesadüfleri… Başıma gelenleri güzel anlatıyorum ama senaryoları pek anlatmıyorum. Çok kısaca şöyle: Berlin’de yaşayan ‘Ayaz Kıran’ ve kızı ‘Rüya’ birbirlerini çok sevmekteler. Bir gün kız, doğumu sırasında öldüğünü zannettiği annesinin Suriye’de olduğunu öğreniyor. İnternetten Suriye-Türkiye arası yasadışı işler yapan ‘Boran’la tanışıyor. Annesini bulma umuduyla düşüyor yollara. Antakya’dan geçiş yapacakken yıllardır evinden çok trajik bir nedenle ayrı düşmüş ‘Yusuf’un ailesinin, Alacanların içine giriyor. Sonra bütün karanlıkların içinden ‘Atmaca’ lakaplı babası çıkacak. Bir yandan kayıp anne… Rüya’yı evlilik vaadiyle bekleyen Boran… Yusuf’un ve Alacanlar ailesinin Ayaz Kıran’ın yarattığı anaforun içine düşmesi… Daha anlatmayayım ya! Güzel çatışmalar… Öte yanda masalarından yemek, mutluluk, eğlence fışkıran koca bir aile… Ve bütün güzelliklerin üzerinde kara bir bulut…” diyerek cümlelerini tamamlayan Uğur Yücel, yeni dizinin çok güzel olduğunu söylerken, gözler şimdi yayınlanacak ilk bölüme çevrildi. Dizi oyuncu kadrosundan hikayesine kadar şimdiden dikkatleri çekmiş durumda.

Nefes Nefese oyuncu kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler