Ana SayfaDizilerNefes Nefese Oyuncu Kadrosu

İlgili Postlar

Nefes Nefese Oyuncu Kadrosu

Star TV’nin bu yaz (2018) yeni ve beklenti yaratan projelerinden birisi olacak Nefes Nefese için geri sayım başladı. Nefes Nefese oyuncu kadrosu ile dikkat çekerken proje ile ilgili detaylar şimdiden netleşmiş durumda.

Nefes Nefese başlamadan tartışmalar başladı

Nefes Nefese İdari Kadroda Kimler Var?

Uğur Yücel hem oyuncu hem de yönetmen olarak dizide karşımıza çıkıyor. Elde edilen bilgilere göre dizinin tek yönetmeni olacak Uğur Yücel aynı zamanda dizide bir karakteri canlandıracak. Canım Ailem ve Aramızda Kalsın gibi başarılı projelerin senaryo kısmında çalışan Selin Tunç’un imzasının olduğu projede bu özellikleri ile beklenti yaratmış durumda.

Nefes Nefese Nerede Çekiliyor?

Dizinin çekimleri için yakın iki bölge tercih edilmiş durumda. Hikayenin bir bölümü Adana’da geçen dizide diğer bir bölge ise Antakya. Bu bakımdan dizide hikaye boyunca iki şehir arasında gelgitler yaşanacak.

Nefes Nefese Konusu Ne?

Dizide iki ana karakter Uğur Yücel tarafından canlandırılan Ayaz Kıran ve Melisa Şenolsun tarafından canlandırılan Rüya. Baba ve kızın Almanya’da başlayan macerası Suriye ve Türkiye’ye düşüyor. Annesinin Suriye’de olduğunu öğrenen ve onun peşine düşen Rüya’nın bu yolculuğu ile birlikte tehlikeli ve hareketli sahneler de başlıyor. Rüya bu yolculukta Yusuf ile tanışırken, daha sonrasında hikaye Adana’da kalabalık bir aile etrafında yaşananlar çerçevesinde gelişiyor.

Nefes Nefese Dizisi Oyuncu Kadrosunda Hangi İsimler Var?

Dizi geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çektiği gibi oyuncuların büyük bir bölümü için dizi ilk olma özelliği taşıyor. Öyle ki pek çok yeni oyuncu, Nefes Nefese ile ilk defa TV projesinde yer alacak. Dizinin başrollerinde yer alan oyuncular Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun. Projedeki diğer oyuncular ise Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, Serkan Genç, Mehmet Akif Özdemir, Yelda Püsküllü, Nur Güven, Seçkin Şahin, İpek Ayaz Kortunç, Zeynep Anacan, Pınar Erincin, Burak Zereyalp, Doğukaan Uğurlugülbüken, Derin Oflaz, Asil Yıldırım

Uğur Yücel kimdir?

Melisa Şenolsun kimdir?

Şebnem Hassanisoughi kimdir?

Caner Şahin kimdir?

Ezgi Şenler kimdir?

Gülçin Şantırcıoğlu kimdir?

Zeyno Eracar kimdir?

Macit Sonkan kimdir?

Deniz Hamzaoğlu kimdir?

Sezer Avcı kimdir?

Hülya Duyar kimdir?

Serkan Genç kimdir?

Mehmet Akif Özdemir kimdir?

İpek Ayaz Kortunç kimdir?

Zeynep Anacan kimdir?

Pınar Erincin kimdir?

Burak Zereyalp kimdir?

Doğukaan Uğurlugülbüken kimdir?

Asil Yıldırım kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler