Ana SayfaKimdirCaner Şahin Kimdir?

İlgili Postlar

Caner Şahin Kimdir?

Ekranların yeni erkek oyuncularından birisi olan Caner Şahin kimdir?

[irp]

1992 doğumlu olan Caner Şahin, Eskişehir doğumlu. Eğitiminin büyük bir bölümünü burada tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için İstanbul’a giden oyuncu İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliği’ni kazandı. 1 yıl boyunca bu bölümde hazırlık okuyan oyuncu, daha sonrasında ise oyunculuğa yöneldi. Yeniden sınavlara hazırlık yaparak konservatuara girmek isteyen Caner Şahin, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı. Bu bölümü başarılı bir şekilde tamamlayan Caner Şahin, böylece oyunculuk için ilk adımı da atmış oldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Caner Şahin Kimdir, İlk Projesi Hangisi Oldu?

Caner Şahin eğitimi sırasında da farklı tiyatro projelerinde yer aldı. Fakat genelde yerel oyunlarda yer alan oyuncu, adını tiyatro ile duyurmayı başaramadı. Oyuncunun ilk önemli projesi ise Babam ve Ailesi adlı dizi oldu. Geçtiğimiz yıllarda Kanal D’de yayınlanan Babam ve Ailesi ile birlikte profesyonel oyunculuğa geçiş yapan Caner Şahin, böylece Türkiye’de de tanınmaya başlandı. Özel bir reklam ajansına kayıtlı olan ve böylece keşfedilen oyuncu, dizide gösterdiği iyi performans ile birlikte adından sıkça söz ettireceğini de gösterdi.

Oyuncunun 2017 yılında dahil olduğu proje ise Tutsak. Yeni dizisiyle birlikte ikinci önemli projeye dahil olacak oyuncu, böylece başrolde yer aldığı yeni dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Genç yaşına rağmen oyunculuktaki yeteneği sayesinde Türkiye’nin gelecek vaat eden oyuncularından birisi olarak gösterilen Caner Şahin’in bu dizideki performansı kendi geleceği adına oldukça önemli.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler