Ana SayfaDizilerStar TV’nin yeni dizisi başlamadan, tartışmalar başladı!

İlgili Postlar

Star TV’nin yeni dizisi başlamadan, tartışmalar başladı!

Star TV ekranlarında yeni başlayacak olan Nefes Nefese dizisi, daha başlamadan tartışmaları başladı. Dizinin yayınlanan tanıtımı, izleyicileri ikiye böldü. Bu dizi, tutacak mı, yoksa tutmayacak mı? Detaylar haberimizde…

10 Mayıs 2018 reyting sonuçları! Avlu zirveyi aldı mı?

Nefes Nefese dizisi tartışması başladı

Star TV ekranlarında yeni başlayacak olan Nefes Nefese isimli dizi için geri sayım başladı. Yönetmen koltuğunda Uğur Yücel’in oturacağı yeni dizi, daha yayınlanmaya başlamadan tartışmaları başladı. Dizinin yayınlanan tanıtım filminin ardından eleştiriler gelmeye başladı.

Aile dizisi isteyenler var

Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız’ın rol aldığı Nefes Nefese dizisinin yayınlanan ikinci tanıtımında silahlar ortaya çıkıyor. Dizinin ilk başlarda bir aile dizisi olduğunu düşünen izleyiciler, silahların ortaya çıkmasının ardından dizinin bir mafya dizisi olduğu kanaatine vardı. Son zamanlarda sürekli silahların patladığı diziler görmekten sıkıldığını, artık aile temalı diziler görmek istediğini ifade eden izleyiciler, dizinin tutmayacağı yönünde düşüncelerini sosyal medya üzerinden paylaşmaya başladı.

Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun hiç yakışmıyor

Ayrıca, dizide rol alan Şükrü Özyıldız’ın diziler yönünden pek de şanslı olmadığını savunanlar da var. Özellikle de, Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun’un hiç yakışmadığını, iyi bir partner tablosu sergileyemeyeceğini savunanlar da çoğunlukta.

Aksiyon ve heyecan arayanlar da var

Tüm bu düşüncelerin tam tersini düşünen izleyiciler de var tabi ki. Bir kısım dizi izleyicisi, heyecan ve aksiyon dolu bir dizinin tutacağı görüşünü savunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler