Ana SayfaDizilerAvlu zirve yolunda! ama bu sorunu çözmeden olmaz!

İlgili Postlar

Avlu zirve yolunda! ama bu sorunu çözmeden olmaz!

Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Avlu dizisi gerçekten son dönemde büyük ilgi görmeye başladı. Sevilen diziler arasına girmeyi başaran dizi, hayran kitlesini arttırdı. Peki dizide yanlış giden ne? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Ne Azra, ne de Kudret! Avlu dizisinin en gıcık ismi kim?

Dizide Şiddet Sahneleri Azaltılmalı!

Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray, Kenan Ece, Ruçhan Çalışkur ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Avlu dizisinin son haftalarda izleyiciyi daha da içine çeken bölümlere imza attığını görüyoruz. Her bölümde, izleyici kitlesini arttıran dizi, tüm hızıyla yola devam ediyor. Ancak dizide eleştirilen önemli konular var. Bunlardan en önemlisi şiddet sahnelerinin fazla olması. Birçok izleyici şiddet sahnelerinin azaltılması gerektiği yönünde görüşündeler. Eğer şiddet sahneleri azaltılır ise dizinin reytinginin bundan olumlu etkileneceği görüşü var. En çok da gerçeklik duygusunu zedelediği için şiddet sahnelerinin azaltılması gerektiği yönünde talepleri görmemiz mümkün.

Avlu Dizisi Oyuncuları Kim? Dizi Konusu Ne?

Dizi Neden Eleştiriliyor?

Posta gazetesi tv eleştirmeni Mesut Yar da benzer bir noktayı ele alıyor. Dizinin depara kalktığını anlatan Yar, “Dizinin anlattığı hikayelerin gerçekliği hakkında hiçbir itirazım yok. Kimine abartılı gelebilir ama bu tip insan hikayeleri beni artık şaşırtmıyor…Çünkü gündüz ekranının kriminal kuşaklarından şerbetliyiz. “Ama” diyorum, “Acaba şu şiddetli işkence sahnelerini daha mı az resmetsek?” diyerek yazısında diziyi ele alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler