Ana SayfaDizilerNe Azra, ne de Kudret! Avlu dizisinin en gıcık ismi kim?

İlgili Postlar

Ne Azra, ne de Kudret! Avlu dizisinin en gıcık ismi kim?

Avlu dizisi tüm heyecanı ile devam ederken, dizinin en gıcık karakteri sonunda izleyiciyi çıldırtmayı başardı Avlu’nun en gıcık karakteri kim? Azra ve Kudret’in gıcık olduğunu düşünen izleyici, fikrini değiştirdi. Avlu’nun en gıcık karakteri seçildi. İşte detaylar…

Kimse Avlu dizisiyle fenomen olacağını tahmin etmiyordu!

Avlu’nun en gıcık karakteri kim?

Star TV ekranlarının ilgiyle izlenen fırtınalı dizisi Avlu’nun en gıcık karakteri belli oldu. Dizinin en gıcık iki karakteri Azra ve Kudret olarak yorumlanıyordu. Dizinin başlarında Azra’nın da tıpkı Kudret gibi acımasız biri olduğu imajının verilmesi ile onu Kudret ile aynı kefeye koyan izleyiciler, dizinin ilerleyen bölümlerinde Azra’nın hiç de Kudret gibi olmadığını, sadece ona karşı güçlü durmaya, kendini ve arkadaşlarını ezdirmemeye çalışan bir karakter olduğu anlaşıldı.

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Uyarıları dikkate almıyor

Şu sıralar, Avlu’nun en gıcık karakteri rol değiştirdi. Dizinin en gıcık karakterinin Kudret olduğu düşünülürken, son zamanlarda Deniz’in kızı Ecem’in yaptığı hatalar izleyicilerin gıcık olmasına neden oldu. Ecem, annesi Deniz’in savunmasız halde olduğu cezaevinden yaptığı tüm uyarılara rağmen, hala daha başını derde sokmak için adeta emek harcıyor. Durum öyle bir hal aldı ki, artık Ecem’i annesinin ikazları ya da babasının ara sıra yapmaya çalıştığı kontroller bile işe yaramaz. Bu durum da, izleyicileri sinirlendiriyor.

10 Mayıs 2018 reyting sonuçları! Avlu zirveyi aldı mı?

İzleyicinin tepkisini çekti

Avlu hayranları, sosyal medyada Deniz’in kızı Ecem’in dik başlı halleri nedeni ile başını Alp ve ailesi ile büyük bir belaya sokmuş olmasına daya fazla dayanamadı ve yorumlarıyla tepkilerini ifade etti. Avlu’da Ecem karakterine hayat veren genç oyuncu, Eslem Akar.

Eslem Akar Kimdir?

İşte Avlu izleyicilerin yaptıkları o yorumlardan bazıları

– Şu Ecem’e teflon tavayla bir tane vursam, tüm dert tasanın %80’i bitecekmiş gibi.

– Sevim koşşş Ecem mallıkta level atladı.

– Ecem zehir gibi annen yetenekli müzisyen baban var sana bir lafı anlatmak için 3 kere tekrarlıyorlar be kızım ya sen kimin genini aldın.

– Ecem annen sana ne tembihlediyse tam tersini yaptın ne diyebilirim ki?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler