Ana SayfaDizilerAşk ve Mavi 65. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali'nin hastalığı ne?

İlgili Postlar

Aşk ve Mavi 65. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali’nin hastalığı ne?

Aşk ve Mavi dizisi, izleyiciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Cuma akşamları izleyicilerle buluşan dizi Aşk ve Mavi’nin bu hafta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı ile gündemde. Yeni bölüme dair çok sayıda ipucu veren fragman, 11 Mayıs akşamı yayınlanacak bölümde detayları verdi. Yayınlanan 65. bölüm fragmanında,  Ali, rahatsızlanıp doktora gidince beyninde bir tümör olduğunu öğrenir ve çok üzülür. İşte Detaylar…

Aşk ve Mavi 64. bölüm fragmanı nefes kesti: Elmas amacına ulaşıyor!

Aşk ve Mavi Dizisinde Neler Olacak?

Başrollerinde Emrah ve Burcu Kıratlı’nın yer aldığı Aşk ve Mavi’nin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde, Elmas ve Fazıl’ın evlenecek olması konakta büyük bir deprem yaratır. Cemal ve Safiye, bu evliliği engellemek ve Elmas’ı konaktan göndermek için çare düşünmektedir. Ali, rahatsızlanıp doktora gidince beyninde bir tümör olduğunu öğrenir. Doktor, çok ta iç açıcı konuşmaz. Kızı Çiçek’in büyüdüğünde babasını bir katil olarak bilmesini istemez ve cinayeti kendisinin değil, abisi Cemal Göreçki’nin işlediğini anlatmak zorunda kalır.

Aşk ve Mavi Oyuncu Kadrosu

Ali’nin Hastalığı Ne Durumda?

Aşk ve Mavi’nin geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 64. bölümünde, Elmas planlarını adım adım uygulamaktadır. Başta Cemal olmak üzere konak halkının tüm itirazlarına rağmen Fazıl’la evlenip konağın yeni hanımı olmak istemektedir. Ali ve Mavi doğum telaşı içinde, Hasibe ve Safiye sosyal medyada kim daha fazla takipçi edinecek yarışına girerler. Yarış komik bir şekilde devam eder.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler