Ana SayfaDizilerAşk ve Mavi 64. bölüm fragmanı nefes kesti: Elmas amacına ulaşıyor!

İlgili Postlar

Aşk ve Mavi 64. bölüm fragmanı nefes kesti: Elmas amacına ulaşıyor!

Aşk ve Mavi dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde herkesin  hayatı bir anda yön değiştiriyor. Kendi yaşamlarına gömülmüş olan ev halkı, Elmas tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. Elmas, planlarını tek tek uygulayarak amacına ulaşıyor. Zafer çığlıkları atması çok yakın. İşte Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklar…

Aşk ve Mavi dizisinde bir oyuncu diziden ayrıldı. Diziden ayrılan karakter kim?

Aşk ve Mavi 64. yeni bölüm fragmanında neler var?

atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Aşk ve Mavi isimli fenomen dizi, bu akşam 64. yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde, Ali ve Mavi’nin doğum telaşı dikkat çekiyor. Doğuma giren Ali ve Mavi, kızlarını ilk gördükleri anda anne ve baba olmanın heyecanlıyla gözyaşlarına boğuluyor.

Aşk ve Mavi Oyuncu Kadrosu

Hasibe ve Safiye ise, sosyal medya hesaplarında en fazla takipçi sayısına ulaşma yarışında. Birbirlerini geçmek adına kıran kırana mücadele ediyorlar.

Göreçgiler kendi telaşları ile uğraşırken, Elmas’ın kurduğu planları uygulaması meyvesini vermeye başlıyor. Fazıl beyi oyuna getirip yatağına giren Elmas, sonunda amacına ulaşıyor. “Sonunda o nikahı bana basacaksın.” diyen Elmas, Fazıl bey ile evlenme yolunda. Fazıl bey, ev halkına Elmas ile evleneceğini açıklıyor. Göreçgiler, Fazıl beyin kararı ile şoke oluyorlar. Elmas’ı Fazlı beyden uzaklaştırma çabalarının sonuçsuz kaldığı gibi, üstüne bir de evliliğe hızla ilerleyen Elmas’ı evden nasıl gönderecekler?

Aşk ve Mavi dizisi 64. yeni bölüm fragmanı

Aşk ve Mavi 64. yeni bölüm fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=ZldsiCpHuQk

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler