Ana SayfaDizilerBiri hariç tüm dizilerini bitirecek olan Kanal D, 2. dizi için de...

İlgili Postlar

Biri hariç tüm dizilerini bitirecek olan Kanal D, 2. dizi için de yola devam kararı aldı!

Kötü bir sezon geçiren Kanal D, biri hariç bütün dizileri için final kararı almıştı. Sadece bir dizisi muallaktaydı. Merakla beklenen sonuç belli oldu. Kanal D, o dizisi için yola devam etme kararı aldı. İşte detaylar…

Ahmet Hakan Kanal D Haber’i son kez sundu!

Kanal D’den flaş karar

Kanal D, bu yıl kış sezonunu kötü geçirdi. Yeni başlayan dizileri bir bir final yapan kanal, yeni sezonda olumsuzlukları telafi etmek için ummalı bir çalışma yapıyor. Ardı ardına gelen final haberlerinin tuzu biberi, dev bütçeli Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinden gelmişti. Ekranlara sadece altı bölüm dayanabilen Mehmed Bir Cihan Fatihi, bu hafta final yapmıştı. Köklü bir değişikliğe giden Kanal D, biri hariç bütün dizilerine final yapma kararı almış, sadece bir dizisi için kesin kararını vermemişti.

Arka Sokaklar’a devam kararı çıkmıştı

Kanal D, yeni sezona sadece Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar ile devam etme kararı almıştı. Ama, yeni başlayan İnsanlık Suçu dizisi için kesin kararını vermemişti. İlk bölümlerinde reyting listesinde olumsuz bir tablo sergileyen İnsanlık Suçu dizisi, ilerleyen bölümlerde senaristlerinin değiştirilmesi ve birbirinden değerli oyuncuların usta performansları sayesinde kendisi toparlamış ve yükselişe geçmişti.

İnsanlık Suçu Oyuncu Kadrosu

İnsanlık Suçu devam ediyor

İnsanlık Suçu’nun bu yükselişini değerlendiren Kanal D, dizinin yeni sezonda devam etmesine karar verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler