Ana SayfaDizilerAhmet Hakan Kanal D Haber'i son kez sundu!

İlgili Postlar

Ahmet Hakan Kanal D Haber’i son kez sundu!

Ahmet Hakan bu akşamki Kanal D Ana Haber Bülteni’nde izleyicilere veda etti. Kanal D ekranlarında sunduğu son haber bülteniyle bu akşam ekranlara çıkan Hakan, izleyicilere veda ederek son konuşmasını yaptı. Bundan sonraki günlerde ise Kanal D’de Ana Haber Bülteni’ni, NTV’den ayrılan Buket Aydın sunacak.

Adnan Oktar’ı Kıskanan Ahmet Hakan, “İnsanın Hoca Olası Geliyor”

 

Ünlü gazeteci-yazar ve sunucu Ahmet Hakan; Kanal D ekranlarında, Serdar Cebe’nin yerine, 16 Ocak 2017’den beri sürdürdüğü Ana Haber Bülteni’nin sunuculuğuna, bu akşam veda ettiğini açıkladı. Bilindiği üzere Doğan Medya Grubu’nun, Demirören Yayın Grubu’na satılmasının ardından, Kanal D’de yaprak dökümü başlamıştı. Kanal yönetiminde yaşanan bu süreçte, Kanal D Haber Dairesi Başkanı ve Ana Haber sunucusu Ahmet Hakan görevinden ayrılmıştı. Bu akşam ise Kanal D’de son kez haber sunan Hakan, ekran başındaki izleyicilere açıklama yaptı ve kanaldan ayrıldığını ifade ederek teşekkürlerini sundu.

Seren Serengil’in Haberini Ekrana Veren Ahmet Hakan İzleyiciden Özür Diledi!

https://www.youtube.com/watch?v=xOAVY7QGm_w

İşte, Ahmet Hakan’ın veda fotoğrafı

Bugünden itibaren, Kanal D’de Ana Haber Bülteni sunuculuğu Buket Aydın’a, Kanal D Haber Merkezi Dairesi Başkanlığı ise Ahmet Hakan’dan Ramazan Kurnaz’a devredilmiş bulunuyor.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler