Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz'de Nefes ve Tahir'in evlilik planı hayal mi oluyor?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’de Nefes ve Tahir’in evlilik planı hayal mi oluyor?

Sen Anlat Karadeniz’de geçtiğimiz hafta, herkesin kendilerine karşı olduklarını bile bile Nefes ve Tahir’in evlilik planı yapmalarına şahit olmuştuk. Yarın akşam ekranlara gelecek olan 15. Bölümünde ise Tahir ve Nefes bu kararlarını Kaleli ailesine duyurmaya karar verirler. Vedat, Nefes ve Tahir’in evlilik haberini duyup sinir krizi geçirirken, bu karara ise her zamanki gibi Saniye Anne ve Mustafa karşı çıkacaktır.

 

Sen Anlat Karadeniz 15.Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Tahir ve Nefes Evlenecek Mi?

Sen Anlat Karadeniz’in yayınlanan 2. Fragmanında, Saniye bu evlilik kararını bizzat gidip Vedat’a söylerken görülüyor. Vedat ise iyice çılgına dönüyor ve intikam yemini ediyor. Yine bu karar yüzünden Mustafa ve Tahir birbirine giriyor. Mustafa’nın “Nefes ile evlenmeyi aklından çıkar. Millete bırakmam, bu dünyayı ben dar ederim sana!” diyerek, Tahir’e çok ağır sözler sarf etmesi, iki kardeşin arasını açıyor. Tüm bu olumsuzluklar ve tartışmalardan dolayı tüm gözler Tahir ve Nefes’in evlenip evlenmeyeceğine çevrilmiş durumda.

Yeni fragmanla, bir taraftan nikah memurunun konuşmaları, diğer taraftan ise Vedat ve adamlarının Tahir ve yanındakilerle silahlı bir çatışma yaşadıklarına da şahit olurken, 15. yeni bölümde, tüm nefesler tutulmuş durumda…

İşte, 15. bölüm 2. fragman

https://www.youtube.com/watch?v=0UvlxD7rU_w

Sen Anlat Karadeniz’de unutulmayacak sahne!

Sen Anlat Karadeniz 14. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Son Bölümde Ne Olmuştu?

Vedat geçici de olsa mahkeme kararıyla Yiğit’in velayetini almış, bununla da kalmayıp Yiğit’i de yanına alıp herkesten habersiz kaldığı otelden ayrılmıştı. Yiğit’in nerede olduğunu merak eden Nefes ve Tahir ise çılgına dönmüştü. Nefes, sözde ahlaksız bir hayat yaşadığı iddiaları nedeniyle Tahir’i kendisinden uzak tutmaya çalışsa da her ikisi de bu ayrılıktan acı duymuştu.

Bu duruma artık dur diyen Tahir, bu kez daha büyük bir delilik yapar. Nefes’le bir araya gelmek ve ona mutlu anılar bırakmak isteyen Tahir, Nefes’i zor ikna etse de ona evlilik teklif etmiştir. Bu durumdan henüz haberi olmayan Vedat ise, onların mutlu anlarını görmüş ve daha büyük bir intikam planı yapmaya koyulmuştur.

Sen Anlat Karadeniz Ters Köşe Mi Yapacak?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler