Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz Ters Köşe Mi Yapacak?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz Ters Köşe Mi Yapacak?

Başladığı günden bu yana reytingleri alt üst eden Sen Anlat Karadeniz dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Son bölümde evlenmeye karar veren Nefes ile Tahir evlenebilecek mi? Nefes ile Tahir sevenlerine ters köşe mi yapacak? Herkes çarşamba akşamını iple çekiyor! Sen Anlat Karadeniz dizisinde neler olacak, detaylar haberimizde…

Sen Anlat Karadeniz Ters Köşe Mi Yapacak?

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizi başladığından bu yana dizinin sevenleri Nefes ile Tahir karakterinin evlenmesini bekliyorlar. Müjdeli haber izleyicilere Sen Anlat Karadeniz dizisinin son bölümünde Tahir’in Nefes’e “evlen benimle” demesi ile verildi. Nefes ile Tahir’in bu haberine tüm herkes sevinç çığlıklarına boğuldu. Saniye Hanım ve Mustafa ne kadar çok uğraşsa da  Nefes ve Tahir’in önünde olmadık engeller de çıksa sonunda evlenecekleri haberi izleyenler arasında da büyük mutluluk yarattı.

Dizinin fragmanına bakılırsa Nefes ile Tahir tüm engellere rağmen evlenecek. Yada evlenebilecek mi? Vedat’ın bir oyunu olacak mı? Tüm izleyenler bu sorunun cevabını beklerken fragmanda Nefes’in giyindiği elbise ve Tahir’in takım elbisesi herkesi heyecanlandırdı. Pek çok izleyici “Kesin bir sorun çıkacak evlenemeyecekler, bu kadar kolay olmayacaktır evlenmeleri, onların evlenmesi Vedat’ın sonu olur” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler