Ana SayfaDizilerSiyah Beyaz Aşk, Adı Zehra, Fazilet Hanım ve Kızları! 3 dizide aynı...

İlgili Postlar

Siyah Beyaz Aşk, Adı Zehra, Fazilet Hanım ve Kızları! 3 dizide aynı hataya düştü!

Herkesin sabırsızlıkla açıklanmasını beklediği ve dizilerin kaderinde önemli bir rol olan reyting sonuçlarına bakıldığında bir anda ivmesi negatif yönlü olmaya başlayan ve koşar adım finale doğru gittiği düşünülen 3 iddialı dizi var! 3 dizide aynı hataya düştü!

Son dönemde dizilerde yapılan büyük kurgu hatalarının ve pür dikkat diziyi seyreden izleyicilerin tepkilerinin önemsenmemesinin nasıl bir felakete yol açtığını anlatmaya gerek yok. Bakınız: 2018’de Biten Diziler

Siyah Beyaz Aşk haberleri

Senaristlerin alışılageldik ‘ben yaptım oldu’ tavrı artık geçer akçe değil. Dizi fanatiklerinin beklentilerini ve hayallerindekileri karşılamayan dizilerin reyting sonuçlarındaki ivme kaybını görmeye başladık. Bir de senaryosu ve kurgusu başarılı reyitngleri çok iyi devam ederken şok düşüşler yaşayıp finale doğru büyük adımlarla ilerleyen iddialı dizileri görmek oyuncusunda yapımcısına set çalışanlarında izleyiciye herkesi üzüyor.

Fazilet Hanım ve Kızları haberleri

Genel olarak başarılı bir başlangıç yapıp ciddi sayıda bölümü aynı başarı ile götüren iddialı dizilerdeki esas sorunun sebebi ne olursa olsun senaryodaki ani değişimler olduğunu ve izleyicilerin de bu durumu kabullenemeyip reaksiyon verdiğini gözlemliyoruz.

Adı Zehra haberleri

3 iddialı dizi için finalin çok yakın

İlk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un başrolündeki Siyah Beyaz Aşk dizisinden başlayalım… Dizide Aslı ile Ferhat’ın imkansız aşkına tutulan izleyiciler, bir anda senaristlerin yön değiştirmesi ile şoka uğramıştı. Senaryonun iskeleti olan Ferhat’tan hiç beklenmeyecek şekilde sarhoşken kuzeni ile birlikte olduğu ve Özge’nin de Ferhat’ın kızı olduğu şok sahneyi izleyiciler sindiremedi. Bu da dizinin senaryo yanlışı olarak kayıtlara geçti. Haliyle dizinin Aslı ile Ferhat’ın imkansız aşkı üzerine kurulan temeli sarsıldı ve izleyiciler diziden uzaklaşmaya başladı.

Siyah Beyaz Aşk oyuncu kadrosu

Hazan-Sinan-Yağız aşk üçgeninde uzun süre patinaj yapan dizi sonunda izleyicilerin beklentisine karşılık vererek Hazan-Yağız aşkına yönelmişti. Ancak Sinan’ın intihar girişimi ve sonrasında Yağız ile Hazan’ın bir türlü kavuşamaması sakız gibi uzadıkça izleyiciler de sıkıldı. Artık ilgi görmüyor ve reytingleri de düzenli şekilde azalıyor. İlgi azalmasını sosyal medyadaki paylaşımlardan da takip edebiliyoruz.

Fazilet Hanım ve Kızları Oyuncuları

Final sırasına giren üçüncü iddialı dizi Adı Zehra… Hem hikayesi hem de güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken cumartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan dizi alternatif bir dizi olarak öne çıkmıştı. Ancak reytingini bir türlü artıramıyor ve patinaj yapıyor. Asıl sorun senaryodaki sıkıntı… Reyting arttırabilmek için her yol mübah anlayışı ile ilerleyen senaryo bir basamak yukarı çıkmayı başaramadığı gibi aşağı adımlar atmaya hazırlanıyor.

Adı Zehra Oyuncuları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler