Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul 116.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Büyük sürpriz!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul 116.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Büyük sürpriz!

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Esra Bilgiç’in oynadığı çarşamba akşamlarının reytinglere damga vuran dizisi Diriliş Ertuğrul 116. bölümü büyük bir merakla bekleniyor. 2 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyicisiyile buluşacak olan Diriliş Ertuğrul 116. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda büyük bir sürpriz izleyiciyi bekliyor!

Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul’dan ayrılıyor mu?

Son Bölümde Neler Olmuştu?

Diriliş Ertuğrul’un son bölümünde; Ertuğrul Bey ve beraberindekiler, Köpek’in öldürmüş ve devleti büyük bir beladan uzak tutmayı başarmıştı. Obalarına zaferle döndüklerinde büyük bir memnuniyet ile birlikte aynı zamanda sultanın teveccühüyle karşılanmışlardı. Bu başarı sonrasında Ertuğrul’un hakkı olan uç beyliği Sultan Gıyaseddin tarafından kendisine iade edilmişti.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde; Ertuğrul Bey uç beyliğini alması sonrasında yeni nizamı oluşturmaya çalışırken beklenmeyen bir düşman ortaya çıkacak. Peki bu yeni düşman kim? Bir başka gelişme ise Moğolların Anadolu’yu fetih amacıyla sefere çıktığı bilgisi Ertuğrul Bey’e gelir. Moğollar, sefere çıkmadan önce Anadolu’ya öncü birlik göndermiş, öncü birliğin başına da büyük bir komutanı görevlendirmişlerdir. Peki bu birliğin başındaki meşhur komutan kimdir?

Bu komutanın sefer öncesinde hamleleri ve Anadolu’da ittifak kuracağı kişiler kimler olacak? Ertuğrul Bey bu gelişmelere karşı nasıl mücadelesinde izleyecek? Obada her şey yolunda ilerlerken, oba beklenmeyen bir hadiseyle sarsılacak. Peki bu beklenmedik gelişme ne?

Diriliş’in Halimesi: Gökhan Töre ile evli olmak benim için gurur

Osman Bey Doğuyor!

Diriliş Ertuğrul’un 116. bölüm 2. fragmanında Ertuğrul Bey’in oğlu Osman Bey’in doğumu müjdeleniyor. Bu gelişme aynı zamanda Osman Bey karakterinin arandığına ve Engil Altan Düzyatan’ın diziden ayrılacağı dedikodularına da sebep olmuştu. Yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı dizide Ertuğrul Bey’in oğlu Osman’ı “Ey oğul, bey oğul, kutlu oğul! Tek kılavuzun, Kuran-ı Kerim ve adı görklü Peygamber Efendimizin sünneti olsun.” sözleriyle ilk kez kucağına aldığı görüntüler fragmanda yer aldı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00`de TRT 1’de ekranlara gelecek.

Diriliş Ertuğrul 116.bölüm 1. fragmanı

Diriliş Ertuğrul 116.bölüm 2. fragmanı

Dizinin yeni bölüm tanıtımının Youtube’da kısa sürede 1 milyonun üzerinde izlenme alması dikkatleri çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler