Ana SayfaÜnlülerDini nikah kıyan Alişan'ı kızdıran yorumlar!

İlgili Postlar

Dini nikah kıyan Alişan’ı kızdıran yorumlar!

Önümüzdeki pazar günü Buse Varol ile dünya evine girecek olan Alişan, dün müstakbel eşi Varol ile imam nikahı kıydırmasıyla tepkili yorumlar aldı. 6 Mayıs Pazar günü, Swissotel’de gerçekleştirilecek törenle evliliğe adım atacak olan Alişan ve Buse Varol’un, dini nikahlarını Nihat Hatipoğlu kıydı.

 

Evlenmeye gün sayan Alişan ve Buse Varol imam nikahı mı kıydı?

Alişan Kimdir

Daha önce düğünüyle ilgili coşkusunu ve planlarını da paylaşan Alişan; “Düğüne yaklaşık bin kişi katılacak. İstanbul’da stadyumda yapsam düğünü, kesin doldururum. Maşallah sevenim ve çevrem çok. Düğün pastası müziğimiz Fenerbahçe marşı olacak. Bu Buse ile ikimizin ortak kararı oldu.” Demesiyle dikkat çekmişti. Ayrıca evleri içinde; “İlk temizliği de bizzat kendim yaptım. Eve aldığım ilk eşya ise mangal oldu. Büyük bir terasımız var. Evlendikten sonra sen, ben diye bir şey yok, her şeyimiz ortak olacak.” Şeklinde yorumlarıyla mutluluğunu paylaşmıştı.

Buse Varol Kimdir

Nihat Hatipoğlu Kimdir

Bugün ise Buse Varol ile imam nikahı yaptırmalarıyla gündem olan Alişan, olumsuz yorum ve eleştirilere maruz kaldı. Bu nikah buluşmasının fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Alişan, bu fotoğrafa kötü yorumlar yapan takipçilerine, adeta ateş püskürerek sert çıkıştı: “SİZE NE YAHU SİZE NE!” dedi.

İşte, Alişan’ın sosyal medya paylaşımı:

“Biz elhamdülillah müslümanız..Ve dinime göre Allah’ım neyi emrediyorsa onu yaptım..Kimsenin dinine de, örfüne de,adetine de karışmam ve laf söyleyemem.. Kim neye inanıyorsa öyle yaşasın.. Bugün Allah katında, Allahın izniyle de Pazar günü hukuken ve kanuni olarak evlenmiş olacağım,inşallah..Burada ve birçok sitede yorum yapanlara sesleniyorum.. Ne olur bir kere de insan gibi yorum yapıp mutluluklar dileyın..Ama altını ciziyorum insanlık!!!Soyunana karışırsınız,ibadet edene karısırsınız, acılana laf, kapanana laf sizene yahu size nee???”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler