Ana SayfaDizilerAvlu'daki olay göndermeye dikkat ettiniz mi?

İlgili Postlar

Avlu’daki olay göndermeye dikkat ettiniz mi?

Avlu dizisinde yapılan olay göndermeye dikkat ettiniz mi? Dizide, kendisini fuhuş yapmaya zorlayan kocasını öldüren Çilem Doğan’a gönderme yapıldı. Dizide Yonca’nın giydiği tişört, Çilem Doğan’a bir göndermeydi. İşte detaylar…

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Avlu’da Çilem Doğan’a gönderme

Yayınlanmaya başladığı ilk bölümden bu yana başarılı bir grafik çizen Avlu dizisinde yapılan gönderme dikkat çekti. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Yonca karakterinin giydiği tişörtte yazan yazı ile Çilem Doğan’a bir gönderme yapıldı. Kocasını öldürerek Türkiye’nin gündemine oturan Çiğdem Doğan’ın cezaevine giderken giydiği tişörtte yazan “Sevgili geçmiş, bütün dersler için teşekkür ederim.” yazısı, Avlu’da Yonca karakterinin giydiği tişörtte de yazıyordu.

Çilem Doğan kimdir?

Çilem oOğan, 2015 Temmuz’da merkez ilçe Seyhan’a bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde yaşanan acı bir olay ile Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Doğan, iddiaya göre; kendisini fuhuşa sürükleyen kocasını öldürmüştü. Türkiye’nin yakından ilgilendiği davada yargılanan Çilem Doğan, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ile yargılanmasının ardından 15 yıl hapis cezası alarak cezaevine girmişti. Cezaevine giderken giydiği tişörtte yazan “Sevgili geçmiş, bütün dersler için teşekkür ederim.” sözleri akıllara kazınmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler