Ana SayfaKimdirAsil Yıldırım Kimdir?

İlgili Postlar

Asil Yıldırım Kimdir?

Star TV’de yayınlanacak Nefes Nefese adlı dizi ile ismi duyulan Asil Yıldırım kimdir?

Bugüne kadar çok fazla ismi duyulmayan ve Star TV’de yaz dönemi boyunca ekranlara gelecek Nefes Nefese dizisinde yer alacağı açıklanan Asil Yıldırım, bu gelişme sonrasında daha çok merak edilmeye başlandı. Ekranların genç isimlerinden birisi olacak Asil Yıldırım, tiyatro üzerine aldığı eğitim ile bu alanda gelecek vaat eden isimlerden birisi olacak gösteriliyor. Bu bakımdan proje öncesinde oyuncu için beklentiler de oldukça yüksek.


Bugün Doğan Ünlüler

Asil Yıldırım Kaç Yaşında?

1990 yılında doğan oyunu İstanbullu.

Asil Yıldırım Eğitim Dönemi

İstanbul’da doğması şöhrete ulaşmasında kolaylık yaşayan oyuncu eğitimini tiyatro ve oyunculuk üzerine aldı. Mezuniyet sonrasında oyuncunun ilk profesyonel projesi ise Nefes Nefese olacak.

Asil Yıldırım Dizi ve Film Projeleri

Asil Yıldırım’ın bugüne kadar hiçbir profesyonel projede yer almaması bu konuda büyük bir merak uyandırırken, oyuncunun nasıl bir oyunculuk performansı sergileyeceği merak ediliyor. (2018) Yeni dizisinde Doğukaan Uğurlugülbüken, Uğur Yücel, Hülya Duyar, Şebnem Hassanisoughi, Melisa Şenolsun, Şükrü Özyıldız, Nik Xhelilaj ve Macit Sonkan gibi oyuncularla birlikte yer alacak oyuncu, göstereceği performans ile birlikte gelecekteki proje tekliflerini de yönlendirecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler