Ana SayfaKimdirDoğukaan Uğurlugülbüken Kimdir?

İlgili Postlar

Doğukaan Uğurlugülbüken Kimdir?

Adana’nın en sevilen isimlerinden birisi olan Doğukaan Uğurlugülbüken, popüler projelerde yer alarak adını duyurmayı başardı. Doğukaan Uğurlugülbüken kimdir?

Adanalı oyuncu, halen bölgede aktif olarak oyunculuk yapıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na girdikten sonra pek çok oyunla sahnede yer alan Uğurlugülbüken, bir yandan projelerde yer alıyor bir yandan da sahneye çıkmaya devam ediyor. Bugüne kadar sinema ya da dizi projelerinde ön plana çıkan bir projede yer alamayan Doğukaan Uğurlugülbüken için 2018 yılında ekranlara gelecek yeni dizi büyük bir önem taşıyor. Daha farklı ve büyük projelerde yer alabilmek adına oyuncunun yeni dizisinde iyi bir performans sergilemesi bekleniyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Doğukaan Uğurlugülbüken Aslen Nereli, Kaç Yaşında?

Doğukaan Uğurlugülbüken 17 Nisan 1992 doğumlu. Evli olan oyuncu, kısa süre içerisinde şöhret basamaklarını tırmanırken pek çok farklı projede de yer almaya başladı. Adanalı olan oyuncu, bu bölgenin tanınan isimlerinden birisi.

Doğukaan Uğurlugülbüken Eğitimi Dönemi

Adanalı olduğu için bu bölgelerde eğitim alan oyuncu lise döneminde Adana Ticaret Borsası Lisesi’ne gitti. Daha sonrasında ise Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarını kazanarak bu bölümden mezun oldu.

Doğukaan Uğurlugülbüken Film ve Dizi Projeleri

Oyuncu son olarak (2018) yılında Nefes Nefese adlı dizinin kadrosunda yer aldı. Star TV’de yayınlanacağı açıklanan dizi ile birlikte Doğukaan Uğurlugülbüken de önemli bir projeyle sevenleriyle TV’de buluşma imkanı elde etti. Oyuncunun daha öncesinde yer aldığı projeler ise şöyle;

Hıyanet Sarmalı

Nefes Nefese

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler