Ana SayfaKimdirDeniz Hamzaoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Hamzaoğlu Kimdir?

“Hayat Şarkısı” dizisiyle çıkış yakalayan Deniz Hamzaoğlu, bugünlerde en çok konuşulan oyuncular arasında gösteriliyor. Başarılı oyuncunun biyografisine baktığımız zaman, 1979 senesinde İstanbul’da dünyaya geldiğini görüyoruz. 4 üniversite gören Hamzaoğlu, sırasıyla Kamu Yönetimi, Arkeoloji, Sinema Televizyon ve Tiyatro bölümlerinden mezun oldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Deniz Hamzaoğlu Kimdir, Eğitimini Nerede Tamamladı?

Öte taraftan yüksek Lisans tercihini Konya Selçuk Üniversitesi’nden yana kullandı. İlk film deneyimini 8 yaşında tadan Deniz Hamzaoğlu, Atık, Koltuk, Karşı Komşu gibi kısa filmlerde oynadı. Antalya şehir tiyatrolarında kısa bir süre oyuncu olarak görev aldı. Karadayı ilk sezonunda önemli bir deneyim elde ettikten sonra, Cingöz Rezai filminde boy gösteren Hamzaoğlu, Durak isimli bir sinema filminde rol aldı. Oyuncu son olarak, gişeye iyi bir giriş yapan “Aile Arasında” filminde yer aldı.

Deniz Hamzaoğlu, Yeşilçam’ın büyük emekçilerinden Hayati Hamzaoğlu’nun oğludur. Kariyeri boyunca 20 civarında tiyatro oyununda rol almış, 9 oyunun da yönetmenliğini üstlenmiştir. Hem yönetmen, hem de oyuncu bazında çeşitli ödüller elde etmiştir. Oyuncu başarılı bir kariyeri geride bırakırken, hayatına dair de pek çok önemli esere şimdiden imza atmayı başarmış durumda.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler