Ana SayfaDizilerJet Sosyete dizisi bitti mi? Gülse Birsel'den açıklama!

İlgili Postlar

Jet Sosyete dizisi bitti mi? Gülse Birsel’den açıklama!

Gülse Birsel’in dizisi Jet Sosyete bitti mi? Bu haftaki bölümünün fragmanı ve yeni bölümü yayınlanmayan, bunun yanı sıra kanalın yayın akışından çıkarılan dizisinin akıbeti ne? Gülse Birsel, Jet Sosyete hakkında açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosu

Jet Sosyete bitti mi?

Star TV ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisinin bu haftaki yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Aynı zamanda, dizinin yeni bölümü de yayınlanmadı. Bununla birlikte kanalın yayın akışından da çıkarıldı. Peki, Jet Sosyete dizisi sessiz sedasız ekran ömrünü tamamlayarak yayından kaldırıldı mı? İzleyiciler merak içindeyken, dizinin senaristi ve aynı zamanda oyuncusu olan Gülse Birsel, konu hakkında açıklama yaptı.

Gülse Birsel Kimdir?

Gülse Birsel’den Jet Sosyete açıklaması

Gülse Birsel, Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği Gizem Özpamuk karakteri ile yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Bu akşam yayın yapmamamızın tek sebebi şu; bölümü yetiştiremedik. Bazen böyle şeyler olabiliyor. 120 dakikalık komedi yapınca arada sırada böyle nefes esleri vermek zorunda kalabiliyoruz. 27 Mayıs’tan itibaren şu an sette çekmekte olduğumuz bölümümüzü seyredeceksiniz ve ardından diğer bölümleri de seyredebileceksiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler