Ana SayfaÜnlülerŞükran Ovalı karnı burnunda görüntülendi! Doğum ne zaman?

İlgili Postlar

Şükran Ovalı karnı burnunda görüntülendi! Doğum ne zaman?

Şükran Ovalı karnı burnunda görüntülendi! Doğum ne zaman? Kızını kucağına almak için gün sayan Şükran Ovalı’nın, adeta karnı burnunda. Şükran Ovalı ve Caner Erkin çifti, hazırlıklarına devam ediyor. Detaylar haberimizde…

Şükran Ovalı sitem etti: Moda olsun diye hayvan alınmaz!

Şükran Ovalı karnı burnunda

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, ünlü futbolcu Caner Erkin ile gerçekleştirdiği evliliğinde bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Doğumuna çok az bir süre kalan Şükran Ovalı, karnı burnunda görüntülendi. Caner Erkin’in kapta geçirdiği sürenin ardından kavuşan ünlü çift, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Şükran Ovalı kimdir?

Kızımıza kavuşmaya az kaldı

Karnı iyice büyüyen Şükran Ovalı, hamileliğinde sekizinci ayında. Ovalı, “Kızımıza kavuşmaya az kaldı. İkimizde de heyecan dorukta. dedi.

İşte 8 aylık hamile Şükran Ovalı

Şükran Ovalı’dan alkışlanacak hareket

Şükran Ovalı, son dönemlerde hayvanlara karşı duyarlı davranışları ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda bir sokak köpeğinin ölümden kurtulmasına vesile olan Ovalı, yaşananları sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşım ile aktarmıştı:Bir gece barınak meleği mesaj attı bana, bakın çilliye benziyor. Zor durumdalar, diğer yavrularını açlıktan kaybetti.. Tek yavrusu kaldı diye.. İçim gitti.. Yardım etmek istedim.. Veteriner hekimlik okuyan, kocaman kalpli, genç bir kızdı ilgilenen.. Elimden geleni yapıyorum sağ olun ama sahip bulursanız çok sevinirim dedi.. Sonra bir haber daha, bebek ölümcül hastalığa yakalanmış.. İyi bir yerde tedavi görmesi lazımdı.. Tabi ki veterinere başvurdum, hemen gelsin dedi. Elazığ’dan getirdik bu anne ve yavrusunu, şükürler olsun ki kurtuldu yavru (kanlı ishalden) Sahip aradık ama anneden ayırmak istemedim, iyi ki de direnmişim, şimdi tanıyıp güvendiği canım arkadaşıma gittiler. Yuvaları var artık sevgi ve şefkatle yaşayacakları. Öyle mutluyum ki tarifi yok. Bu huzuru değişmem hiçbir şeye. Bu insanların iyi kalpleri sayesinde dönüyor dünya, bu vicdanlı insanlar sayesinde hala umudum var. Darısı sokaktaki diğer canların başına. Unutmayalım, iki adımlık yer kaplıyoruz koca dünyada. Yaşamak onlarında hakkı. İnsan olmak için hayvan sevmek şart.

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı ve ünlü futbolcu Caner Erkin çifti, bir ay sonra kızlarını kucaklarına alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler